dimecres, 2 d’octubre de 2019

CRÒNIQUES PARTITS BÀSQUET (28-09-2019)

Els equips de l'Escola Pia de bàsquet van començar a disputar partits de lliga aquest cap de setmana. 
Mostrem les cròniques amb la valoració dels entrenadors dels partits jugats. 

PRE-INFANTILS FEMENÍ

Les pre-infantils femení amb un resultat de 28 a 40 es van endur la victòria. No obstant això, va ser un partit iniciat amb falta de ganes i d'intensitat. Fins al cinquè Quart l'equip no va començar a posar la intensitat que es necessitava i no ens vam poder posar per davant al marcador. També remarcar la bona defensa conjunta on només els 28 punts de l'equip contrari ho demostren.
CADET FEMENÍ 1r ANY

ESCOLA PIA  48- UNIÓ GIRONA 41

Primer partit amb molts nervis i contra l'equip "Unió Girona", que com nosaltres és un equip de primer any. En aquest partit segurament ha decantat la balança cap al nostre costat l'alçada i la defensa. El trencament del partit ha estat a la tercera part amb una diferència de 8 punts que ens ha donat un marge que, tot i estar molt esvalotades quan no tocava, hem aconseguit aguantar fins al final. 
Important començar guanyat però més important la intensitat que s'ha posat dins la pista. Felicitar a les nenes ja que estem treballant fort als entrenament i les victòries sempre ajuden!

CADET FEMENÍ 2n ANY

ESCOLA PIA 47- ROSES 54

Partit igualat de les cadets de segon any tot i el resultat en contra. El partit s'ha decidit als minuts finals on l'equip visitant ha fet valer la seva eficàcia. Ara toca seguir treballant per tal que arribin les victòries. 

CADET MASCULÍ 1r ANY

PORQUERES 43- ESCOLA PIA 44

Primer partit de temporada, amb algunes baixes però amb l'equip mentalitzat per assolir la primera jornada amb les màximes ganes possibles. 
Durant les tres primeres parts, l'equip va mantenir el marcador per davant amb avantatges de 6, 8 i fins i tot 9 punts, jugant el joc que busquem i d'una manera ordenada. 
Tot i així, a l'últim període amb una manca d'encert, poca tranquil·litat dins la pista i molta pèrdua de pilotes, l'equip contrari es va acostar fins i tot posant-se per davant al marcador. Buscant solucions als darrers minuts de partit, l'equip es va posar en zona i l'equip contrari no va saber atacar-la. Això ens va permetre acostar-nos al marcador i a falta de pocs segons estar tres punts sota el marcador. Última jugada del partit i pilota per l'Escola Pia, on un dels jugadors va agafar-la amb la màxima confiança i va llançar el triple de la victòria. 
Victoria merescuda pel treball realitzat. Això ens farà aprendre però a més ens farà veure que podem estar lluitant tot i estar a primer any de cadet i serà una temporada difícil. A seguir treballant!

JÚNIOR FEMENÍ A

ESCOLA PIA 97- FONTCOBERTA 19

Pel resultat semblaria un partit sense història, però n'ha tingut. 40 minuts intensíssims, tant en defensa com en atac de les júniors A, que han esborrat de la pista a un fluix Fontcoberta, que s'ha vist superat en totes les facetes del joc, tot i la gran diferencia física que hi havia entre les jugadores. 
Menció especial mereix el debut amb les júniors, de la jugadora pre-infantil Berta Badosa, que ha disposat de molts minuts per demostrar la bona feina que es fa al bàsquet base de l'escola.


ST 21 MASCULÍ

BESCANÓ 92- ESCOLA PIA 33

Moltes baixes a l'equip, on hem anat a jugar amb quatre júniors i tres sub 21 de primer any. Partit per oblidar però tot així toca seguir treballant per veure si la setmana que vé amb l'equip al complet podem veure una visió totalment diferent de l'equip. 

ST 25 FEMENÍ

CESET 35- ESCOLA PIA 62

Moltes baixes a l'equip, però amb moltes ganes de disputar el primer partit de temporada. L'equip amb una defensa molt intensa i amb un gran encert a l'inici del partit va poder endur-se la victòria amb tranquil·litat. 
Donar les gràcies a les júniors que van desplaçar-se fins a Ceset per ajudar a l'equip a poder tenir recanvis a la banqueta i gran actitud per part seva ajudant a l'equip en tot moment.