dilluns, 7 d’octubre de 2019

CRÒNIQUES PARTITS BÀSQUET ( 05-10-2019)

MINI FEMENÍ ESCOLA PIA- CB.OLOT

Primer partit com a federades, contra un dels que segurament esdevindrà un dels millors equips de la lliga, Va servir per tenir un primer contacte amb la categoria i per seguir millorant. Tot i la desigualtat entre dos equips, les de l'Escola Pia no es van rendir i van lluitar fins al final.INFANTIL FEMENÍ ESCOLA PIA 39- OLOT LAVA 60

Primer partit amb derrota però amb molt bona actitud per part de tot l'equip. Falten molts aspectes a millorar però seguim treballant-los al màxim! S'ha vist un treball progressiu al llarg del partit i ens ha permès guanyar l'última part. Seguim treballant!


INFANTIL MASCULÍ

Partit on a partir del segon Quart, el rival va ser superior en tot moment. Cal posar més intensitat a pista i seguir treballant de valent als entrenaments.

ONYAR 39- CADET FEMENÍ ESCOLA PIA 27

Pista llarga, parquet i pilota de goma, tres factors totalment negatius per a nosaltres. No hi ha excuses, però les dues primeres parts per oblidar amb un parcial de 19-5 i un segon Quart on hem fet 0 punts. Onyar molt defensiu on en cap moment ens han deixat tirar còmodament. A la segona part més activades, ens hem acostat fins a 7 punts però no n'hi ha hagut prou! Continuem treballant.


CADET MASCULÍ ESCOLA PIA 41- BANYOLES 53

Partit contra un rival on tenien jugadors de cadet de segon any i mostraven un ritme i una adaptació major a la categoria. Dues primeres parts molt bones on la diferencia en el marcador no va ser molt extensiva durant tot el partit, fins i tot els cadets de l'Escola Pia es van arribar a posar a 5 punts. Falta d'encert en algunes accions molt fàcils sota la cistella, algunes pilotes perdudes i defensa flàccida en alguns moments de partit que va fer que no ens poguéssim endur el partit. Així i tot, cal destacar l'actitud i la intensitat de l'equip durant tot el partit que amb moltes ganes de posar-se per davant i seguir treballant va aconseguir acabar el partit amb una diferència de només 10 punts. Seguirem treballant!

Molts ànims a l'Aniol, jugador del cadet masculí que el dimarts es va lesionar. Tot l'equip et desitja una ràpida recuperació i molts ànims. T'esperem, tornaràs més fort que mai!


VEDRUNA PALAMÓS 74- CADET FEMENÍ 2 ESCOLA PIA 45

Partit molt marcat per l'absència dels entrenadors a la primera part. Tot i el resultat, estem realment molt contents amb l'esforç que van realitzar les noies per tirar endavant el partit. Creiem que va servir com a un bon aprenentatge. Cal destacar l'ajuda que vam rebre de quatre cadets de primer any, que van estar realment a l'altura. Una vegada més, moltes gràcies per l'esforç noies!

C.B VALL D'EN BAS 51- JÚNIOR FEMENÍ 1 ESCOLA PIA 44

Partit per oblidar de les júniors A. Massa errors en atac, però sobretot reiterades badades en defensa, han condemnat les noies de la Pia a una derrota dolorosa per la manera com s'ha produït.
Després d'anar al descans amb un favorable 23-30 al marcador, un mal segon temps ( amb un parcial al darrer Quart de 22-5) ha permès a l'en Bas eixugar la diferencia de 14 punts que havíem assolit ben entrar el tercer Quart i ha deixat aquest desavantatge excessiu al marcador final. Derrota que ha de servir per aprendre de cara a pròxims partits.CAMPDEVÀNOL 31- JÚNIOR FEMENÍ 2 ESCOLA PIA 66

Partit molt còmode per les noies de la Pia, que tot i tenir les grades plenes, no varem perdre la concentració en el moment de jugar. Pensem que si finalment anem a nivell A, podrem estar al nivell dels altres equip.

SOTS 21 MASCULÍ ESCOLA PIA- ROSES

El sots 21 masculí amb molts problemes d'adaptació a la categoria i pocs entrenaments tots junts que dificulta endur-se la victòria. Molta falta d'encert de cara a la cistella que anirem millorant de cara als pròxims partits. Només amb 33 punts, cal seguir entrenant!

SUB 25 FEMENÍ ESCOLA PIA 59- SANT HILARI 50

Partit molt lluitat, amb una defensa decisiva. Manca de pivots a l'equip degut a les baixes que tenim, però aquesta manca va ser substituïda per la lluita i l'esforç en cada rebot defensiu. Tothom va treballar per recuperar la pilota. Uns minuts d'inspiració ofensiva i la seriositat en el joc ofensiu, va decantar la victòria. Treball en equip més els punts de les jugadores més experimentades, van donar la segona victòria a l'equip. Agrair l'ajuda de les júniors.