dimecres, 18 d’abril de 2018

POLIESPORT- Segona visita esportistes mes d'abril: FUTBOL!

El passat dilluns, ens van visitar dues esportistes de futbol a poliesport. Ens van acompanyar la Xell Morchon i l'Anna Morchon, jugadores del Club Futbol Girona i entrenadores de nens a les Preses.

Van fer preguntes a les esportistes, van fer jocs, van practicar aspectes tècnics del futbol i finalment es van aplicar els continguts amb un partit de futbol amb les esportistes.

- Torn de preguntes i explicació de la sessió


- Joc d'activació: Gat i Ratolins. Consistia en que un membre (el gat), atrapés a tots els ratolins.
- Continguts tècnics del futbol: Coordinació + passada + xut. Consistia en realizar salts a peus junts i després a peu coix, realitzar una passada i un xut a portería.

 - Continguts tècnics del futbol: Conducció pilota + xut. Consistia en realitzar conducció entre cons amb la pilota i finalitzar amb un xut a portería.
- Partit amb les esportistes. Primerament van col·locar als jugadors al camp per posicions per tal que aprenguessin les diferents posicions dins el camp en el futbol. Llavors van jugar amb l'ajuda de les esportistes.

 Donem les gràcies a la Xell i l'Anna per compartir amb nosaltres aquesta estona. S'ho van pasar d'allò més bé i van aprendre molt sobre el futbol.