dimarts, 28 de novembre de 2017

GIMCANA HABILITATS MOTRIUS I INICIACIÓ AL ATLETISME!

Comencem una nova setmana a poliesport i us volem mostrar diferents activitats que es van realitzar la setmana passada; el dilluns, una gimcana de diferents habilitats motrius i el divendres, vam iniciar el grup al atletisme amb diferents jocs aplicats a l'esport corresponent.

Dilluns: Gimcana d'habilitats motrius

- Equilibri i coordinació: patins, xanques i voltaretes. 
-Salts: Salt a corda i salt des del potro.


-Coordinació mà-ull


Divendres: Jocs aplicats a l'atletisme

- El joc de les cadires; A la senyal han d'agafar un aro. El que es queda sense, s'agafa de la mà d'un company per seguir jugant.


- Relleus per equip. Vam fer tres tipus de relleus; còrrer i al arribar xocar la mà del company. Seguidament, agafar-se de la mà un a un fins que ja no quedés cap company i finalment, pasar la pilota per sota les cames de tots els membres del grup i l'últim passava a ser el primer de la fila i així continuament fins arribar al punt marcat.

Joc dels caus i conills; Consisteix en donar la volta sencera a la rotllana i tornar a col.locar-se al seu lloc abans que els altres membres del grup. Els de dalt, són el cau i els de sota són els conills.


Finalment, vam fer el joc de blanc i negre. Quan es deia color blanc, els que eren el color corrien evitant que els del color contrari els atrapessin.


Quin grup més treballador i amb ganes d'aprendre que tenim a poliesport.