dimecres, 31 de maig de 2017

BÀSQUET - Cròniques última jornada de la temporada (27/28 Maig)

CADET MASCULI 2: PIAOLOT 49-CB ROSES 55
Partit igualat en tot moment, però complicat pels jugadors de l'escola pia que degut als 40 minuts de zona dels visitants no va deixar jugar de forma habitual i còmode als cadets. Tot i així, els cadets van anar mantenint el marcador movent la pilota be en certs moments i corrent al contraatac. 
Finalment, la zona no va permetre als cadets endur-se el partit, ja que en categories de formació 40 minuts de zona dificulta el joc entrenat. Bona segona fase dels nois de la pia que han aconseguit reflectir les millores i el treball realitzar.

CADET MASCULI 1: Pia Olot -45- Unió Girona Negre -47-
S’ACABA UNA GRAN TEMPORADA
12-7 / 11-7 // 4-8 / 8-13 // 10-12
En l’últim partit de la temporada, els nervis van ser els grans protagonistes de l’encontre que van ser molt difícils de controlar. Tot i això, el Pia Olot no va deixar de lluitar en cap moment i va forçar la pròrroga. Els últims 5 minuts van ser un intercanvi de cistelles constants fins que, finalment, el partit va endur-se’l els visitants, aquests amb una zona quasi tots els 40 minuts.
Ara bé, tot i acabar amb una derrota no es pot oblidar la GRAN temporada que han fet els nostres cadets. Ara, només, queda agrair-los els bons moments viscuts a pista i el gran treball durant aquest curs, ha estat una MOLT BONA TEMPORADA NOIS! Felicitats per on heu arribat i pel vostre esforç i lluita dia rere dia! Ara toca descansar i a gaudir de l’estiu! 

CADET FEMENÍ: PIA OLOT 50 - CB L A VALL D’EN BAS 49 (Dimecres)
8-8, 27-27, 36-31, 50-49
Partit molt disputat el jugat aquest dimecres al pavelló de la pia, i d’una importància rellevant, veien el desenllaç definitiu de la lligueta..
L’equip de la pia sortí com sempre amb 2c1 tota la pista, i ho provàrem fins l’inici del 3ert quart, on una vegada s’observà que ja no funcionava es deixà per si calia tornar-hi a finals del partit.
L’equip de la vall d’en bas que després de recuperar diverses jugadores lesionades arribà a la pia amb una alçada molt important, el que els permetia segones oportunitats donades pel rebot ofensiu.
Veient els parcials no cal explicar gaire res més, partit molt i molt ajustat amb moltes alternatives, on només per uns moments del 3er quart va semblar que podíem trencar el partit, res més lluny de la realitat.
L’equip de la pia tot i l’alçada de les jugadores interiors de la vall, no s’arronsà i intentàrem les penetracions a cistella des de tots costats. També cal destacar l’encert en el tir exterior que en alguns moments del partit ens serví per continuar el frec a frec.
Al final els dos equips disposaren de diversos tirs lliures i aquesta vegada la sort caigué al nostre costat, faltant pocs segons pel final i 1 punt sota aconseguírem posar-nos per davant anotant els dos tirs lliures (en portàvem uns quants fallats), i una bona defensa final ens donà la victòria.
Partit molt i molt treballat felicitats nenes.

PALAFOLLS 39 - ESCOLA PIA  26 (Dissabte)
14-6, 26-10, 32-18, 39-26
Partit jugat a palafolls a les 12 amb molt calor i contra el líder de la lligueta, amb 9 de 9 victòries. i nosaltres només 8 jugadores de pista.
Aquest equip ens clavà 23 punts a casa, es preveia un partit molt complicat i així va ser.
Amb dues primeres parts per oblidar, pèrdues de pilotes absurdes, sense intensitat defensiva, sense encert en atac, sense rebot i en definitiva semblava sense ganes. Es preveia una pallissa de les bones acabada la mitja part.
Després d’una conversa amb les jugadores va semblar que entenien que era l’últim partit de la temporada i que quedava mig partit que el volia guanyar.
D’acord el partit continuà essent nefast en atac, però amb una intensitat defensiva molt elevada s’aconseguí que elles entressin com nosaltres en dinàmica negativa de cara a cistella.
S’arribà a falta d’un minut 1 punt a sota (de la nostra mitja part) i la veritat va semblar com si ens hi anés el partit de la temporada. el que ens permeté guanyar la segona part de tres punts. I d’aquesta manera demostrar que tampoc estem tant lluny d’elles.
Veient l’entrega de la segona part amb la calor que feia i acabant amb 7 jugadores, només em queda aplaudir molt fort a l’equip, ja que era una situació molt complicada i s’aconseguí canviar el xip en un moment que el més fàcil era deixar-nos anar.
La resta de resultats de la jornada ens van acompanyar i ens ha permès quedar segones de grup, això es el de menys, ja que podíem acabar més avall veient lo maca i disputada que ha estat la lligueta, on fins 3 equips han acabat amb 4 victòries i 6 derrotes, nosaltres 5 i 5, només una miqueta millors, però que també agrada acabar la temporada amb bon regust.
Felicitar a tot l’equip per la temporada realitzada!!  

Infantil femení: CityLift Geieg UniGirona 38 - Escola Pia Olot 71
23-16/15-11//17-4/16-7
GRAN TEMPORADA
Partit complicat el que realitzaven les infantils aquest cap de setmana davant el campió de Girona. 
Hem jugat a batzegades, a moments trèiem la pressió amb opcions d'anotar amb avantatge i a moments no, segurament provocats per el cansament i el ritme de partit que no permetia desconectar en cap moment.
A nivell defensiu, tot i el resultat(71 punts) hem estat molt millor en el treball d'ajudes que en anteriors ocasions. Hem aconseguit forçar-los mal llançaments sota cistella sota la consigna de baixar la pilota, ja que la majoria de les jugadores del Geieg ens superaven amb alçada.
A nivell ofensiu però fèiem les finalitzacions sense estar orientades a cistella en algunes ocasions, o amb tirs precipitats per por al tap, i tot i que l'acció que s'havia generat era bona, no aconseguiem anotar.
Res a retreure davant la gran temporada que han fet l'equip infantil, no només a nivell de resultats, sinó també pel respecte, pel treball en equip, per l'alt nivell de compromís a entrenaments i partits, per l'esforç, les ganes de seguir aprenent i superar-se en tots els sentits que han mostrat cadascuna d'elles. 

MINI MASCULÍ: De matinal al Petit Plançó!