dimarts, 23 de maig de 2017

BÀSQUET - Cròniques 20/21 + Horaris jornada 27/28 de Maig

INFANTIL FEMENI: C.B.Olot 58 - Escola Pia Olot 62
14-18/13-15//15-17/16-12
TOT ESFORÇ TÉ LA SEVA RECOMPENSA
Molt bon partit de les infantils al pavelló d'Olot aquest cap de setmana, que a més del bon treball va tenir un premi més, el de la victòria.
Les jugadores de l'Escola Pia van sortir molt posades en defensa i molt verticals en atac, cosa que els va permetre tenir el control del ritme una gran part del partit. A més, davant situacions estàtiques on la defensa flotava vam estar un pèl més encertades que altres partits i això ens va ajudar a agafar més confiança i seguir sumant per l'equip i en equip. Felicitats!


Cadet femení: PIA OLOT 53 - CB TORROELLA 39
7-15, 20-23, 33-34, 39-53
Desprès d’un inici de partit per oblidar, parcial al minut 16 (9-23), 14 punts per sota, ens veiem a venir una clatellada molts forta.
Col·lapse en la pressió tot el camp i els 2c1, on hi havia moments que amb una falta de concentració total arribàvem a fer 4c1, el qual amb una sola passada les deixàvem amb unes avantatges que l’equip visitant aprofitava sense cap mena de problema. Moments en que les jugadores defensaven la mateixa jugadora , i sobretot una defensa en estàtica molt tova on deixàvem rebre les jugadores a l’interior de la pintura, girar-se i tirar a cistella amb tota la facilitat del mon.
En atac, a banda de les passades teledirigides i toves (pilota perduda), no entrava res de res, i la zona que ens plantejava l’equip visitant, tot i la superioritat que teníem amb alçada no la sabíem aprofitar per jugar interior i quan ho fèiem fallàvem els tirs sota cistella més fàcils.
Solució, temps mort, tranquil·litzar a les jugadores i sobretot que no miressin el marcador, 14 punts a sota son molts i més en aquesta categoria. vam deixar de pressionar (quan un dia no surt, no surt, no cal insistir més), i vam començar a picar pedra des de la defensa, i com les formiguetes arribàrem al final del tercer quart 1 punt per sota.
En l’últim quart tornàrem a ser nosaltres i sempre des de la defensa aconseguírem trencar el partit, amb penetracions 1c1 i tirs a mitja distància, provocant el nerviosisme en la banqueta visitant, el que ens facilità encara més el resultat.
Si es mira el resultat final es pot pensar que va ser un partit fàcil, doncs no i segurament ha estat el partit més treballat de tota la temporada.
Felicitar a les jugadores i animar-les en la recta final, ens queden els dos partits més complicats de la lligueta i els hem de competir fins el final.

CADET MASCULI 1 : Escola Pia Olot 83 -  BC Palafrugell 46
SENSE PARAULES
22-5 / 15-12 // 26-16 / 20-13
 Un gran partit es va  gaudir aquest dissabte passat al pavelló Germà Solà entre el Pia Olot i el Palafrugell. No hi ha paraules per descriure el joc dels cadets locals, ja que cada minut del partit era una exhibició dels diferents aspectes tècnics, tàctics i psicològics treballats durant tota la temporada.
La setmana vinent els cadets juguen l’últim partit de la temporada contra un gran i difícil  rival i, per tant, no es poden adormir i cal seguir treballant i no baixar el ritme per poder acabar la gran temporada amb una victòria.CADET MASCULI 2: Escola Pia Olot 51 - Cb Banyoles 43
Els cadets van començar poc concentrats i errant cistelles molt fàcils. A la mitja part es perdia per una diferència de 6 punts. L'equip visitant es van col·locar en zona 2-3, fet que va costar als cadets de superar-la. Després d'observar que no la canviarien, es va exposar als cadets la forma d'atacar-la i els espais lliures i s'ho van creure i van ser capaços de posar-se davant al marcador i endur-se el partit. Bon treball on es va reflectint la feina realitzada durant la temporada.

JUNIOR MASCULI: Cb Bescano 76 - Escola Pia Olot 51
Partit molt ajustat, partit complicat on els juniors acompanyats dels cadets no van saber interposar-se per davant del marcador, en uns parcials de 19-14/20-16/22-15/15-6 no van fer possible la victòria de la Pia, hem de seguir treballant i un cop més donar les gracies als cadets.

JUNIOR FEMENI
Partit no disputat aquest diumenge en el pavelló de la Bisbal Bàsquet per manca de jugadores lesionades que van fer impossible jugar el partit, hem de seguir treballant per tal d’aconseguir objectius.

SOTS 21 MASCULI: CB La Cellera 78-64 Pia Olot (PARTIT AMISTÓS)
Partit per anar preparant els Campionats de Catalunya, agrair al Cb La Cellera per la seva predisposició, es va notar la diferencia d’edat els seus homes alts varen ser superiors els nostres tot i la lluita dels nostres pivots es feia difícil aconseguir rebots ofensius. Quan La Cellera es ficava en zona els nois de la Pia nomes podien aconseguir cistella en llançament de tres punts, es pot dir que va ser un bon entrenament i profitós de cara els Campionats.

 HORARIS PROPERA JORNADA