dimarts, 16 de maig de 2017

BÀSQUET - Cròniques 13/14 i partits propera jornada 20/21 de Maig

ESCOLETA
Malgrat la derrota al camp del St Roc, els mes petits van demostrar una gran millora en la defensa amb el “cadascú el seu i van jugar” amb un atac molt més fluït. Sempre amb ganes de jugar. A continuar treballant!

PRE INFANTIL FEMENÍ: CB NOU CAULES 79 – 40 PIA OLOT
Bon joc de la pia, mostrant el que hem après durant la temporada, però amb un resultat que no reflexa el partit. Després de desplegar unes bones jugades tant ofensives com defensives, la victòria no ha estat possible després de jugar contra un dels equips de dalt de la taula. Bon joc el que hem pogut veure, faltat duna defensa un palet més forta.

Infantil femení: Escola Pia Olot 48 - Geieg UniGirona Blanc 65
DOS MOMENTS QUE TRENQUEN EL PARTIT
12-9/9-21//10-19/17-16 3r període 0-13 període 5 0-12
Les infantils de l'Escola van perdre aquest cap de setmana. Van estar competint de tu a tu durant molts minuts , però els dos moments de partit en que el GeiegUni va pujar l'intensitat defensiva i les infantils es van desconnectar sobretot a nivell de joc sense pilota ofensiu, van trencar el partit. El primer moment va ser al tercer període amb un 0-13; seguidament es va seguir competint guanyant el quart període de 2. Però a l'inici del 5é període un nou parcial de 0-12 el va acabar de tancar. Tot això ens serveix d'aprenentatge, i de com uns moment de descontrol et poden fer marxar d'un partit en el que estas treballant bé i competint amb opcions. Seguim treballant, els resultats en aquesta segona fase no acompanyen. Estem on estem perquè ens ho hem guanyat i anem per bon camí.


CADET MASCULI 1 :Bàsquet Vedruna Palamós Vermell -37- Pia Olot -52-
UN PARTIT PER GAUDIR DEL BÀSQUET
6-15 / 4-16 // 10-7 / 17-14
Els jugadors del Pia Olot van sortir amb ganes i concentrats, fet que es va veure reflexat en el marcador, realitzant molt bons parcials. Els visitants van posar a pista tot el treballat durant la temporada i, per tant, només calia gaudir de cada minut de joc. Evidentment, sempre hi ha la presència de petits errors que, aquests, esperem millorar-los en els pròxims partits. 

JUNIOR MASCULI: Escola Pia Olot 66-46 Cb Palafolls
Partit on la constància i el treball defensiu va permetre una còmode victòria dels juniors acompanyats del cadets de 1r any, tot i la baixa d’un jugador referent el joc en equip i a l’encert en el tir exterior es va pogué gaudir de un bon partit.

CADET MASCULI 2: Cb Farners 51-41 Pia Olot
Mal inici dels cadets errant cistelles molt fàcils sota l'aro. A més la pèrdua de pilotes va fer que el contrincant tingués el doble d'oportunitats fàcils. A falta de tres minuts els cadets es van posar a tres punts , però els nervis i la pressió van Fer que no ho sapiguessin gestionar i es van deixar escapar el partit. A seguir treballant

SOTS 21 MASCULI: Pia Olot 44-61 Cb Olot (AMISTOS)

Amistós contra el sènior de CB Olot, partit per retrobar sensacions, un equip molt fort físicament amb defenses alternatives home-zona i zona 2-3 va dificultar el joc ràpid de la Pia però sobretot la manca d’encert en un punt fort de l’equip com es el llançament de 3 no va fer possible un partit més igualat. Les pèrdues de pilota també varen penalitzar molt a l’equip, no podem confondre jugar ràpid amb jugar “esvalotats”.

HORARIS PROPERA JORNADA