dimecres, 26 d’abril de 2017

BÀSQUET - Cròniques jornada 22/23 i horaris propera jornada 29/30 Abril

Premini: Matinal petit plançóBon partit sense la recompensa. Després de desplegar una bona defensa i un atac organitzat, no va poder ser possible guanyar a casa. Va ser un dels dies per felicitar a les noies i donar ganes de seguir lluitant, si seguim així funcionarem molt bé.Infantil femení: UniGeieg Blanc 45 - Escola Pia Olot 41
10 MINUTS QUE CONDICIONEN UN PARTIT
17-4/14-11//5-13/9-13
Una mala sortida condiciona un partit en el que les jugadores de la Pia han hagut de remar a contracorrent.(17-4) El canvi de xip després dels 10 minuts inicials, corregir errors defensius, no esperar la pilota i un plus d'equip han fet que mica mica es comencéssim a sentir més còmodes i els dificultéssin a l'UniGeieg anotar. S'ha entrat a l'últim minut 2 punts a sota i amb opcions, però al final la balança s'ha decantat per l'equip local.
No és fàcil remar a contracorrent, avui ho heu fet, felicitats i a seguir!
Donar les gràcies a les petites que han pujat a donar-nos un cop de mà.


CADET MASCULI 1: Pia Olot -65- Basquet Vedruna Vermell -49-
EL PIA OLOT COMENÇA LA SEGONA FASE EXHIBINT BON JOC EN EQUIP
18-13 / 16-16 // 15-13 / 16-7

El Pia Olot torna després de vacances amb molta energia per afrontar els partits de la segona fase.
Aquest dissabte passat, al pavelló Germà Solà, es va gaudir d’un partit molt igualat contra el Vedruna. El partit es podia decantar a qualsevol banda però, no va ser fins l’últim període que els locals van posar una marxa més per distanciar-se en el marcador i, d’aquesta manera, endur-se la victòria. 

CADET FEMENI: PIA OLOT 29 - C.B. PALAFOLLS 52
Partit per oblidar el jugat aquest cap de setmana al pavelló de la Pia (ho millor dit per recordar i aprendre dels errors).
Després d'una bona ratxa de partits amb un bon joc i concentració tant defensiva com ofensiva, ens va arribar la Semana Santa, on tot i realitzar entrenaments l'assistència irregular de les jugadores, ha provocat el destensament del grup (s'entén per vacances tothom té coses hi contra això no es pot lluitar).
Jugàvem contra les primeres del grup, i la veritat s'entén que siguin les primeres, un equip amb poques jugadores, però molt treballat, amb un nivell molt alt tant defensiu (moltes vegades en zona pressionant, ja sabem que ens costa molt), com ofensiu on els seus moviments de tallar i blocar ens feien anar de corcoll.
Quan aconseguíem parar el seu atac estàtic, amb intensitat defensiva i vigilant els talls i realitzant canvis en el bloquejos, arribaven les nostres errades infantils en atac i sobretot per falta de concentració, que amb pèrdues de pilota ens realitzaven contraatacs amb dues passades i amb una velocitat molt alta, tot això amb la incapacitat de reacció de les jugadores locals, això provocar marxar al descans 14 punts per sota.
A l'inici del tercer quart aconseguírem refer-nos corregint la defensa tant estàtica com de contraatac i aconseguírem posar-nos 5 punts a sota amb possessió nostre, ens ho estàvem creient. A partir d'aquí bloqueig total i amb 2 minuts i 4 contraatacs ens finiquitaren el partit, males eleccions de tir, pèrdues incomprensibles i gens de compromís defensiu d'algunes jugadores, provocaren una debacle sense retorn.
Només ens queda felicitar l’equip del Palafolls, i mirar d’aixecar-nos d’aquesta patacada, aquesta setmana tenim derbi i serà molt dur. Continuem treballant i creient amb el que fem.

JUNIOR FEMENI: Adepaf Figueres 66-22 Pia Olot
Partit disputat a figueres on l'equip local va ser netament superior el visitant. Cal destacar les ganes i la bona voluntat de la Pia ja que amb 5 jugadores té molt de mèrit anar de cara i no perdre mai la capacitat d'intentar jugar a bàsquet. Aquest esperit va fer que sortissin aplaudides per l'equip i el públic rival.

JUNIOR MASCULI: Pia Olot 51- C.B. Olot 66
L’escola Pia tenia un partit difícil tot i així va plantar cara els tres primers quarts, s’arriba el resultat de 38-43 però el cansament i la manca d’encert va fer que no es pogues lluitar fins el final i això va provocar una derrota sense excuses, la manca de homes alts del l’equip de la Pia no va permetre lluitar per la victoria. A seguir treballant i donar les gracies els cadets.


CADET MASCULI 2: Pia Olot 22-50 Cb Farners
Els cadet van sortir a pista amb un encert molt poc habitual, fallant cistelles on fins i tot no hi havia defensa .
La falta d'encert va fer que no es creiéssin que es podia guanyar i que no es formés un joc col.lectiu estable per poder ocasionar cistelles fàcils. Cal creure en l'equip i en ells mateixos i aixecar el cap en moments de dificultat.

HORARIS PROPERA JORNADA 29/30 ABRIL

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif