dimarts, 4 d’abril de 2017

BÀSQUET - Cròniques 1/2 Abril + Horaris propera jornada 8/9

Escoleta: Escola Pia Olot - Riudaura


Mini masculí: Escola Pia Olot - Sant Roc

PRE – INFANTIL FEM: CB TORDERA 70 – 20 ESCOLA PIA OLOT
Un dissabte en el que no va sortir el sol en cap moment del partit. Després d’un primer període nefast, tot feia veure la turmenta que ens venia al damunt i així va ser. Un escola Pia amagat que no va saber en cap moment quin joc seguir dins el parquet. Després d’intentar varies formules es va fer veure que no seria el nostre partit. S’arribava a la meitat del partit amb un clar desavantatge de 56 – 12 i no feia gens fàcil trobar la motivació en les noies de la Pia. Després de posar en pràctica una bona defensa però amb la mancança de fer voltar la pilota ràpida, es va arribar al resultat final on va quedar reflectit el mal dia de la Pia. 

INFANTIL FEMENÍ: Escola Pia Olot 73 - La Salle Palamós 63
15-17/29-18//15-11/14-17
ELS TIRS LLIURES PERMETEN A LA SALLE ESTAR DINS EL PARTIT
Les infantils van tancar una gran primera fase en un partit difícil, contra un equip dur, intens i que es jugava classificar-se al grup del mig si s'emportava una victòria de l'Escola Pia.
La Salle va plantejar un partit defensant saltant al 2c1 a tots la pista, nosaltres en un principi no, però mica en mica (segon quart) vam aconseguir castigar l'avantatge un cop sortíem del 2c1. Tot i que en moments ens va faltar acabar anotant, el fet d'aprofitar-ho i finalitzar prenent bones decisions és un pas endavant.
Era un partit dur i les infantils es posaven aviat amb bonus, això permetia a les visitants tirar i anotar un bon percentatge de tirs lliures per seguir estant dins del partit .(22/40 )
Al final, la Salle es va acostar a 6 punts però es va tenir la sang freda i la victòria es va quedar a casa.
Tanquem així una molt bona primera fase. No felicitar-vos només per aquesta 4rta posició en la classificació, sinó per les ganes, l'esforç i l'actitud de seguir aprenent i fer pasets endavant, que ens ha fet estar on som. Enhorabona a les 10!

CADET FEMENI: B.C. TORROELLA 37 -  ESCOLA PIA OLOT 55
10-8, 11-9, 12-24, 4-14
Algú pot pensar en veure el marcador que el partit va estar fàcil!!! Doncs NO ni molt menys ja que com es pot veure en els parcials vam marxar a  la mitja part 4 punts per sota i en algun moment del segon quart s’estava perdent minut 9 de la segona part de 8 punts. I en el minut 5 de l’últim quart l’avantatge tant sols era de 6 punts.
Nosaltres vam sortir a lo nostre, jugant en una pista molt llarga i ample, però continuant amb els 2c1 a camp contrari, sense tant encert com d’altres partits. Es generaven nombroses ocasions amb atacs directes i amb bones eleccions de tirs exteriors, tampoc amb gens d’encert.
L’Equip del Torroella plantejà un inici de partit de tu a tu, i jugaren a 2c1 tot el camp, que no ens ocasiona masses problemes per treure la pilota. Eren tantes les ocasions que generàvem en atac que l’equip contrari decidí posar-se en zona a principis del 2on quart. La zona tot i que en principi ens va posar dubtes l’atacarem amb la mateixa ambició que l’1x1.
La mitja part ens anà molt bé (durant el viatge algunes jugadores van arribar tocades), i després de comentar amb les jugadores que estàvem fent un bon partit i esperonar-les que l’atac era correcta, sortirem amb tres marxes més i el 2c1 tot el camp comença a funcionar i plantàrem un parcial de 12-24. L’equip contrari es començava a desesperar, i passaren a fer mixta sobre una jugadora de la pia, després tornaren a l’home, després a la zona, un altra cop al 2x1, al final del partit veien que no podien de cap manera, amb dos minuts de continuar pressionant els clavàrem un parcial de 0-12 per arribar al marcador final (molt enganyós) 37-55.
 Felicitar a totes les jugadores de l’equip, ja que el nivell de concentració i entrega fou màxim, totes i repeteixo totes vau ser molt importants per la victòria final, guanyar 3 partits fora seguits en aquesta lligueta es molt difícil. Podem guanyar o podem perdre però d’aquesta manera segur que tots marxarem satisfets.

JUNIOR FEMENI:Campdevanol 51 - 15 Escola Pia Olot
Partit sense pena ni glòria el jugat a Campdevanol. Un partit on els errors per part de la pia han estat presents en tot el matx. 
Partit per oblidar i pensar en el proper on esperem que aquests errors es minimitzin i es pugui lluitar pel partit. 

SOTS 21 MASCULI: Escola Pia Olot 66 – 59 Bc Palafrugell
Partit amb festa, la Pia guanya 66-59, partit jugat molta intensitat per part del Palafrugell tot i el passadís que varen fer els campions a la pista es va tenir que lluitar de valent, una defensa molt agressiva i un pivot visitant molt fort dins la zona local varen fer que els jugadors de la Pia tinguessin que treballar molt per aconseguir cistelles.
La lesió d’en Ferran Lucena va descentrar els jugadors de la Pia però entre tots varen aconseguir una merescuda victòria que va permetre que la festa fos complerta (rua, sopar i festa).
JUNIOR MASCULI: Escola Pia Olot 36 – 61 Cb Ripoll
Tot i un bon inici de partit, la manca de encert en els triples(només dos anotats) va fer impossible plantar cara a un bon equip amb molta alçada. Tot i la lluita d'alguns jugadors, l'equip no va estar prou encertat. A seguir treballant.

SOTS 25 FEMENí: Cb Bescanó 33 – 60 Escola Pia Olot
Retrobant sensacions, les noies de la Pia varen tornar a jugar com elles saben i amb un bon joc ofensiu i treballant com sempre en defensa per aconseguir una merescuda victòria  a destacar al bon joc sense pilota de algunes jugadores i l’encert en el triple en el quart període.
Felicitats!!!

 HORARIS PROPERA JORNADA 8 I 9 ABRIL