dimarts, 7 de març de 2017

BÀSQUET - Cròniques 5-6 Març i horaris partits 11-12 de Març

Recordeu que al final de totes les cròniques hi ha els horaris de la propera jornada i l'hora de sortida en cas d'utilitzar l'autocar.

Escoleta: Mireu que bé que s'ho van passar més petits de l'extraescolar de bàsquet!
 
Pre mini femení comarcal:
Dissabte el premini femení va guanyar còmodament a la pista del Cor de Maria. La bona actitud, l'esforç i la constància van ser les claus de la victòria.

Cadet masculí 2: Escola Pia Olot 52 -  Cb Farners 33
Victoria important dels cadets de l'escola pia que fa pujar l'estat anímic i recuperar bones sensacions. Tot i ser un any complicat, els cadets es van imposar i van marcar el ritme de joc amb un encert elevat en el tir exterior i interior. En molts moments del partit es va dominar el rebot cosa que va fer que es pogués sortir ràpid a cistella contraria. Bon partit i bon ritme per part dels cadets.

Infantil femení: C.B. L’Escala 23 – Escola Pia Olot 74
13-14/3-26//2-19/5-15
LA DEFENSA COM A SUMA PER L’ATAC
Bon partit de les infantils a l’Escala per Carnaval.
Tot i començar els dos primers períodes sense estar del tot còmodes ni a nivell defensiu com ofensiu, a l’inici del tercer hi va haver un canvi de chip. Les jugadores de l’Escola es van posar les piles en defensa, es van activar i van començar a anticipar-se davant algunes accions ofensives de l’Escala,. Al poder recuperar pilotes a camp ofensiu o en el llindar dels dos, vam aconseguir generar situacions de superioritat ofensiva amb un bon percentatge de presa de decisions a l’hora de decidir on estava l’avantatge.
Mica en mica la moral de l’equip pujava i poc a poc era el rival el que es sentia menys còmode, fent un parcial que trencava el partit (0-20).
A la represa de la mitja part, es va seguir una dinàmica semblant amb un treball de 40’ per encarar el que queda de fase. Si estem bé en defensa, tot en atac ens és més fàcil, però sabeu que això s’aconsegueix sent exigents en la responsabilitat de la defensa individual i sumant com equip. Felicitats i a seguir!

Sots 21 masculí: Bisbal bàsquet 47-64 Escola Pia Olot
Partit resolt al primer quart el parcial de 7-24, bona sortida dels nois de la Pia. Gran encert en els primers minuts i molt bona actitud defensiva i tots els jugadors varen respondre a un gran nivell, hem de continuar treballant i lluitar tots els partits (nois no val badar.)

Junior masculí: Cb Garrotxa 54-58 Pia Olot
Partit típic de un derbi, molt de públic, moltes emocions, molts crits, molts nervis. Els nois de la Pia varen saber treballar molt be el rebot defensiu i controlar el ritme del partit mitjançant possessions llargues i buscant el llançament exterior, varen dominar en el marcador durant tot el partit. Gracies als cadets que varen estar a l’alçada del derbi (una gran victòria).
Junior femení: Pia Olot 38 – 59 Cb Banyoles
Bon partit des de l’inici fins a la fi del partit, el cb Banyoles va plantejar un partit molt dinàmic amb una defensa pressionant a tota pista on la Pia va saber jugar perfectament, tot i la pèrdua de algunes pilotes. La bona circulació de la pilota va permetre llançaments oberts. Molt bon partit de la Pia i del Banyoles. Es va poder gaudir d’una tarda de carnaval de bàsquet i dona les gracies un cop mes a les cadets femení. 


Sots 25 femení: 
Escola Pia Olot 53-51 Petit Plançó Olot (Divendres)
Victòria important en el Derbi aplaçat de la primera jornada de lliga, enfront un equip que va defensar els 40 minuts en una zona 3-2, fet que va complicar molt les coses a les sots-25. El partit fou igualat fins que l'encert de les visitants en el tir exterior els va permetre agafar avantatge en el marcador, però l'augment de la intensitat defensiva i l'encert  local van capgirar el resultat fins a la victòria final.
Escola Pia Olot 40- 57 Caldes (Diumenge)
Una setmana més es repetí la història,  i un lamentable arbitratge no va permetre les sots-25 competir amb un equip infinitament superior físicament i amb molta veterania en les seves jugadores. La igualtat del primer quart (10-11) fou un miratge, ja que la disparitat en el criteri de les decisions arbitrals a partir del segon període fou determinant per ensorrar les esperances de les locals. El poc encert en el tir exterior i el baix percentatge de tirs lliures tampoc van ajudar a què la diferència se n'anés als 17 punts al final.
Toca refer-se ràpid perquè aquesta setmana les sots-25 tornen a jugar 2 partits el mateix cap de setmana.

HORARIS PROPERA JORNADA