dilluns, 6 de febrer de 2017

BÀSQUET - Cròniques 4-5 feb + horaris propera jornada

Cadet femení: CB L’Escala 49- Escola Pia Olot 30
13-5, 12-8, 10-10, 14-7 
Els diumenges al matí són per dormir, i mai més ben dit.
Des del primer minut de joc es va veure que no era el dia del Cadet femení, després de fer bones jugades en atac i fallar cistelles fàcils, una darrera l’altra. El joc era fluid però no volien entrar de cap de les maneres.
Sort que l’equip de l’Escala es trobava en la mateixa situació que nosaltres hi tampoc no aconseguien cistella fàcil, només quan teníem badades defensives ens penetraven fins sota cistella.
En el segon i tercer quart demostràrem que tampoc estem tant lluny de l’equip de l’Escala, però en el quart quart i de mica en mica ens capficàrem en el fet de no entrar res i el partit cada vegada anà a pitjor, vàrem baixar els braços abans d’hora.
Esperem que només hagi estat un partit dolent, ja que la setmana vinent rebem el Garrotxa, on com cada temporada el resultat sempre és molt ajustat.
Donar les gràcies a l’equip infantil que sempre hi són quan les necessitem.

Infantil femení: C.B.Sant Feliu 25 - Escola Pia Olot 57
9-12/4-16//2-21/10-8
UNA VICTÒRIA AMARGA
Mal partit a nivell general de les jugadores infantils de l'Escola. Tot i que el resultat és una victòria no s'ha jugat amb el ritme ofensiu amb el qual normalment l'equip destaca. Hem estat quietes i sense oferir-nos quan no teniem la pilota, ens hem oblidat dels angles i ens ha costat ser dures atacant la cistella. Tornant del descans s'ha vist una millora i a nivell general, defensivament en molts moments del partit hem estat bé, tot i que ens ha faltat estar més actives lluny de pilota.
Un partit que serveix com a un aprenentatge més. S'ha respectar sempre al rival, restar importància a la classificació, centrar-se en millorar individualment i com a grup. Seguim endavant!


Preinfantil femení: C.B.Montessori 28 - Escola Pia Olot 36
Després d'unes setmanes on les victòries no arribaven, aquesta va ser la bona. Com mostra el resultat va ser un partit més defensiu que no pas ofensiu. Unes ajudes en defensa practicades als entrenaments i una bona funcionalitat de la paraula van fer que el partit es decantés per la part de l'Escola Pia. Cal felicitar a les nenes per mostrar una bona actitud defensiva en tots els períodes del partit.

Cadet masculí 1: Escola Pia Olot 60 - Unió Girona Negre 43 
UNA VICTÒRIA MOLT DESITJADA
18-12 / 12-11 // 15-12 / 15-8
Aquest dissabte passat el Pia Olot va jugar un molt bon partit contra un rival directe en la classificació.
Els jugadors locals van posar molt esforç en atac, aspecte que ens faltava treballar en els últims partits, el qual va permetre posar-se per davant en el marcador des del primer minut de partit. Durant els tres primers períodes el resultat estava bastant igualat però, va ser en els últims deu minuts que el Pia Olot es va distanciar amb un parcial de 15 a 8.
Cal felicitar els jugadors del Pia Olot per la gran concentració emocional i l’esforç físic durant tot el partit però, sense dubte, ens cal seguir treballant per millorar dia rere dia i no adormir-nos. 

Cadet masculí 2: Escola Pia Olot 48 - Unio Girona Blanc 71
Els cadets van començar be el partit, mantenint el marcador i desencadenant bones accions. A mesura que passava el partit no van saber mantenir el bon joc i molts errors defensius van fer que no es poguessin endur el partit.

Júnior femení: Escola Pia Olot 44- C.B. Cornellà de Terri 22
Bon partit es va poder disfrutar el pavelló Germà Solà. El junior femení va sortir disposat endur-se el partit des del minut 1, en que van finalitzar el primer quart amb el resultat 16-4. El joc col·lectiu i les bones decisions de les jugadores van permetre una còmode victòria. Bona ajuda de les jugadores del cadet femení que es van sumar a la causa.

Sots 25 femení: Escola Pia Olot 51-41 Escolàpies Figueres 
Nova victòria de les sots-25, en un altre partit molt treballat, que fins a la mitja part va ser molt igualat (24-22). A la represa, però, un parcial de 17 a 4 en el tercer quart va permetre al conjunt local agafar un avantatge superior als 10 punts en el marcador, impossibles de remuntar per les visitants, tot i la defensa zonal plantejada per aquestes en el darrer quart.
Victòria important, que sumada als altres resultats de la jornada, permetran a les noies de la Pia, seguir escalant posicions a la classificació.

Júnior masculí: Nou Caules 32-Escola Pia Olot 77
Molt bon partit amb una gran intensitat defensiva durant tot el partit (11-41/32-77) i un gran encert de cara a cistella on els contraatacs han estat una constant.
Molt content amb l'actitud i el gran respecte dels nostres jugadors envers el contrari.
Un cop més agrair als cadets i a la seva entrenadora, l'Anna, la seva imprescindible col.laboració. Tots junts som més forts.
Amunt Pia !!!

Sots 21 masculí: CB Garrotxa Santjoanenc 54 - Escola Pia Olot 73
Molt bon partit de basquet el jugat dissabte a St Joan.primer contra segon.la bona defensa individual amb ajudes quant rebien els homes alts del garrotxa,va donar molt bon resultat. Aixè va provocar pèrdues de pilota i mals tirs que varen posibilitar las sortides de contraatac i l’encert en el llançament de tres va obrir la defensa i es varen trobar espais per entrar a cistella.un gran partit jugat per dos bons equips.

 PARTITS PROPERA JORNADA 11-12 FEBRER