dimarts, 28 de febrer de 2017

BÀSQUET - Cròniques 25/2 i horaris partits 4/5 Març

Un bon joc tàctic de les noies de la pia expressat a la pista amb una excel·lent tècnica  no va ser suficient per guanyar a les quartes classificades. Tot i mostrat una bona actitud per gran part de les jugadores, aquesta vegada la balança va caure pel costat contrari. Bona actitud que ens fa més grans per seguir lluitant.

Cadet femení: Escola Pia Olot 44 - Unió Girona Blanc 35
 11-4, 8-12, 17-9, 8-10
Partit contra un molt bon equip que tot i venir amb només 6 jugadores i trobar-se en la última posició del grup, més per mala sort en els seus resultats que no pas pel joc desplegat, recordem que a casa seu vam guanyar d’1 punt, plantaren cara en tot moment i no baixaren els braços en cap moment.

Bon inici de partit, on una vegada més tornarem a provar de fer 2c1, ens costa molt però s’ha d’anar introduït com a nova manera de jugar. Recuperàvem pilotes, però la veritat que de cara a cistella estem negats negats. Bona defensa amb molta intensitat, bon atac amb mobilitat de pilota i de jugadores, però alhora d’encarar cistella no hi ha manera, ni les fàcils, ni molt menys els tirs impossibles que no toquem ni anella, que són masses.

Des de fa setmanes ho estem treballant als entrenaments, però no hi ha manera de canviar la dinàmica, continuarem treballant i intentant millorar, ja que en aquesta segona fase si no augmentem l’encert de cara a cistella ens costarà molt i molt, ja que tots els equips estarem molt igualats.

Les infantils que vingueren a donar-nos un cop de mà ens ajudaren a encomanar-nos de la seva energia, felicitats equip infantil.

Cadet masculí 1: Bàsquet Porqueres -57- Escola Pia Olot -43-
L’ASPECTE PSICOLÒGIC, EL JUGADOR QUE FALTA
14-6 / 10-14 // 21-10 / 12-13

Un molt mal inici dels visitants en el primer període va permetre al Bàsquet Porqueres agafar un clar avantatge. La cistella es feia petita, els errors es maximitzaven i l’aspecte psicològic estava fora del partit, un cúmul de situacions que el Pia Olot no va saber gestionar en cap moment del partit, no per l’esforç ni la intensitat sinó que aquest dissabte “no tocava”. Els jugadors del Pia Olot van lluitar però no va ser suficient , l’impotència es va apoderar d’ells, arribant a un resultat final de 14 punts de diferència. 

Cadet masculí 2:  Basquet Lloret 64- Escola Pia Olot 20
Partit complicat contra els segons classificats. Els cadets van estar molt poc encertats ja que els jugadors de l'equip contrari tenien molta altura i això va dificultar poder trobar situacions fàcils sota la cistella. La pèrdua de pilotes també va dificultar el joc als cadets. Un aspecte molt positiu va ser la gran defensa que va realitzar l'escola pia, defensant amb intensitat per evitar que els jugadors rebessin dins la pintura, que era el seu joc. Cal seguir treballant.

Sots 21 Masculí:  Escola Pia Olot 86- C.B.Escala 51
Partit molt complert del sots 21, una molt bona defensa i un joc ràpid i dinàmic varen donar una victoria clara amb bones accions (joc en estàtic) varen fer que tots els jugadors anotessin. El fet de recuperar lesionats i el treball imparable de ALBERT CAMBRES en les dues cistelles que van permetre una còmoda victoria i tornar a gaudir de un bàsquet de nivell. HORARIS PARTITS PROPERA JORNADA