dimecres, 18 de gener de 2017

POLIESPORT - Activitats coordinatives mà-ull!

Els alumnes de poliesport van retornar de nadal realitzant diferents jocs i activitats de coordinació mà-ull. Algunes col·laborant i d'altres individuals. Mireu que bé s'ho van passar!

Primer van començar amb un escalfament musical que consistia en desplaçar-se per l'espai i en el moment que la música deixés de sonar, no podien tocar a terra i havien de buscar els recursos materials de la sala per fer-ho.

Després van realitzar activitats de coordinació ma-ull primer individualment i després col·laborant per parelles amb les pilotes de platja. S'havien de desplaçar per l'espai colpejant-la amb diferents parts del cos i per altre banda col·laborant amb un company controlant la pilota amb un pitrall entre els dos.Seguidament van realitzar dues competicions individuals de punteria. Havien de tirar les bitlles colpejant la pilota amb la "manopla".


La segona competició havien de controlar la força del llançament i acostar al màxim amb el "frisbee " al pitrall col·locat a l'altre costat d'aula de psico. Guanyava el jugador que més s'acostava a ell sense tocar-lo!