dimarts, 17 de gener de 2017

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 14/15 gener + horaris partits 21/22

Premini femení: Morrot - Escola Pia Olot
La tramuntana i el fred van ser els protagonistes d'un partit en que va destacar la bona defensa de les visitants, que ho van donar tot a la pista de l'Escola del Morrot.

Preinfantil femení: Escola Pia Olot 55 - C.B.Olot 50
Una victòria que ens emplena d'orgull defensar el nostre escut. Compromís total de totes les jugadores. Partit vibrant i espectacular, un partit per disfrutar. Després d'un inici nerviós i amb algunes errades ha arribat la calma. 4 períodes en els que clarament ens hem mostrat superiors i hem posat en pràctica tots els continguts entrenats durant la setmana. Ha tornat arribar tormenta per disfrutar d'un final ajustat i nerviós que s'ha pogut celebrar amb una genial victòria.
Felicitar a les noies pel seu compromís i manera de jugar.Un partit per recordar. 
Visca l'Escola Pia!

Infantil femení: C.B.Blanes 57 - Escola Pia Olot 63
SI ENS AIXEQUEM BEN D'HORA BEN D'HORA
10-15/11-12//17-16/19-20
Molt bon inici per part de les jugadores infantils de l'escola, que s'han aixecat molt aviat per anar a jugar el primer partit de l'any nou.
Per una banda han mostrat un bon ritme de joc ofensiu sobretot del jugador sense pilota i per altre banda, a nivell defensiu han competit sota cistella contra un equip més alt.
S'ha seguit treballant i independentment de que les finalitzacions acabessin amb cistella o no i, sobretot en els minuts finals, quan el marcador s'ha ajustat (en unes situacions de pèrdua de pilota les quals el C.B.Blanes ha aprofitat per retallar distàncies), s'ha tingut la paciència i la confiança de seguir i  a més del bon partit realitzat han tingut el premi de la victòria. 

Felicitats i seguim!

Cadet femení:  Escola Pia Olot 64 - C.B.Anglès 47
12-8, 13-13, 14-17, 25-9
 Que el resultat no ens enganyi, ja que a finals del 3er quart el resultat era 35-38  3 punts per sota.
Un equip molt serios i que no es mereix estar només amb una victòria, i jugant la pilota des de dins a fora ens anotaren molts de tirs exteriors i fins a 4 triples. L'equip Cadet femení de l'escola Pia es tancava molt bé en les seves penetracions i passades interiors, però no s'arribava mai a puntejar el tir exterior, per falta d'intensitat, de posicionament i de patiment.
 Tot i ser un dels partits en que s'ha fet més punts la falta d'encert i la manca d'agressivitat provocava que no poguéssim trencar el partit, i dues vegades que ens n'anàrem del marcador, tornà la desídia defensiva.
Cal remarcar que una jugador local va anotar 40 punts, 20 a l'últim quart, sort de la seva inspiració en el tram final, ja que el bloqueig en el tram final de la resta de jugadores en atac va ser molt greu.
Quan una jugadora sola t'ha de resoldre el partit es que alguna cosa greu no ha funcionat.

PD: feia 5 setmanes que no jugàvem un partit oficial.

Cadet masculí 2: Atletic Silenc 50 - Escola Pia Olot 29
Els cadets de l'escola pia, després de les vacances de Nadal i sense jugar competició durant unes setmanes van realitzar un bon inici de partit. El marcador era ajustat i fins i tot es van posar per davant en més d'una ocasió. A la tercera part una gran desconcentració tant en atac com en defensa va ser clau per tal que el sils s'avancés en el marcador amb una diferència de 10 punts que els cadets ja no van saber resoldre les situacions per tal d'acostar-se. La falta de creure's que es podia i la baixa intensitat van fer que l'avantatge fos més ampli. Cal no baixar els braços davant resultats amb avantatge i creure's que un partit dura 40 minuts i mai està perdut. Seguirem treballant.

Cadet masculí 1: C.B.Quart 57 - Escola Pia Olot 38
UN PARTIT AMB DUES CARES
17-11 / 21-8 // 9-14 / 10-11
Els jugadors locals van sortir molt encertats en el tir exterior durant el primer i segon període mentre que el Pia Olot la cistella se’ls feia petita; aquest fet va permetre que els C.B Quart s’allunyés fàcilment en el marcador arribant a la mitja part amb un marcador de 38 a 13. Però, durant la mitja part es va girar la truita, els visitants van saber trobar l’efectivitat en les cistelles i el partit es va igualar, no en el marcador –hi havia molta diferència- però si en el joc. L’esforç que van fer els jugadors del Pia Olot de seguir treballant sense desmotivar-se va permetre acabar el partit amb bon gust de boca i, quedar-se amb els últims dos períodes del partit. 

Júnior masculí: Escola Pia Olot 66 - C.B.Olot 48
Bona matinal de bàsquet, la bona defensa, les ganes, la concentració i l’encert del llançament exterior van afavorir una gran victòria de l’equip junior masculí de la Pia. 
Donar una vegada més les gracies als cadets de la Pia.

Júnior femení: Escola Pia Olot 40 - ADEPAF 58
Un primer quart (20-22) semblava que les noies de la Pia podrien donar una alegría a l’afició però el segon quart (6-19) va trencar el partit a favor de les noies de l’ADEPAF hi ha no es va poder lluitar per la victòria, cal treballar molt més.

Sots 21 masculí: Escola Pia Olot 68 - C.B.Olot 36 
Un altre partit contra CB OLOT tot i no jugar un bon partit, la victòria va ser molt clara a favor dels nois de la Pia només es va jugar el primer quart, un parcial de 26-8 va fer que la intensitat del joc baixes molt el segon quart es tanca amb un parcial de 9-8 i el tercer amb un de 11-8, manca de concentració, manca d’encert i manca de bàsquet.

Hem de continuar treballant i millorar la concentració.

Sots 25 femení  Escola Pia Olot 65 - C.B.Fontcoberta 60
Nova victòria (i ja en van 6) de les sots-25 en un partit igualadíssim, en què una vegada més, han hagut de lluitar contra un equip molt superior físicament.

La igualtat en el marcador ha set constant i les diferències no han superat en cap cas els 7 punts. Una gran defensa i un bon encert a cistella en moments claus del partit, han decantat la balança del costat de les noies de la Pia. Aquesta victòria els hi permetrà seguir escalant llocs a la classificació del campionat sots-25.

PARTITS PROPERA JORNADA