dimarts, 6 de desembre de 2016

BÀSQUET - Cròniques jornada 3/4 desembre + horaris 17/18 desembre

Pre- infantil Femení: Escola Pia Olot 28 – 42 Cb Bescanó

Bon resultat per acabar la primera fase contra un difícil rival. Molt bona actitud de les jugadores de la Pia que en tot moment van treballar de valent per seguir vives en tot moment. Felicitar a les noies que han entrat al nivell de la segona fase que tots esperàvem. Felicitats seguirem lluitant.

Infantil femení: Escola Pia Olot 90 - C.B.Sant Gregori 46
18-11/24-8//19-17/29-10
SEGUIR PROGRESSANT INDIVIDUALMENT I SUMANT EN EQUIP
Bon partit de les infantils de la Pia que van sortir amb un alt ritme defensiu, el qual van saber mantenir en la major part del partit. Això els va permtre recuperar pilotes al propi camp ofensiu i  generar bones opcions amb superioriat numèrica i prop de cistella.
 
Felicitar el gran treball i l'actitud de les jugadores, el premi es demostra setmana a setmana a la pista, sense parlar en cap moment dels diferents resultats dels partits en el marcador electrònic, sinó amb el progrés que s'observa dia rere dia i l'evolució individual de cada jugadora, que va fent que la seva suma en l'equip sigui cada cop millor i el joc en conjunt també.Cadet Femení: Escola Pia Olot 35 - CB Banyoles 70
7-20   14-19  4-20  10-11
Tot hi arribar amb un equip molt justet donades les 2 baixes importants d’última hora, l’equip de l’escola Pia lluità en tot moment sense mirar el marcador, i lluitant totes les pilotes no donant-ne cap per perduda. Si tenim en compte que el Banyoles és el primer classificat sense perdre cap partit, i que en l’últim parcial es va perdre de 1 punt, les conclusions són molt positives, es pogué  veure que nenes que normalment s’amaguen en atac, prenien més protagonisme encara que no hi hagués l’encert desitjat. Des d’aquí esperonar a l’equip per continuar lluitant, sabem que ara ens venen alguns partits complicats però mentre hi hagi l’actitud vista en l’últim partit sempre marxarem amb el cap ven amunt.  Cal esmentar que el Banyoles es un equip de segon any amb nenes molt altes i corpulents i que vingueren a jugar i deixar jugar en alguns moments del partit, que és molt d’agrair.

Junior Femení : Escola Pia Olot 45 – 52 Cb Campdevànol
Derrota molt ajustada però amb un molt bon partit de les noies de l'Escola Pia. Bon treball que no vam aconseguir reflectir en el marcador.

Sots – 25: Escola Pia Olot 77 – 38 Bescanó
Un dels millors partits de la temporada. Des de bon inici, la intensitat de les jugadores de la Pia va fer que ràpidament el marcador guanyes avantatge per part nostre. Tot i les lesions de l’equip, l’ajuda de les juniors va permetre seguir donant ritme a l’equip.

Cadet Masculí 1: C.B Olot 44 - Escola Pia Olot 58
14-8 / 6-14 // 9-14 / 15-22
Una falta d’encert en cistelles fàcils per part del Pia Olot va permetre que el CBOlot s’avancés en el marcador, el qual es va igualar en el segon període arribant a la mitja part amb una diferència de 2 punts. El Pia Olot, en el tercer període, va sortir amb molta intensitat defensiva que va permetre contraatacs fàcils i agafar un avantatge de 10 punts aproximadament, el qual es va mantenir fins al final del partit. Cal destacar les ganes de lluitar i l’esforç per part del Pia Olot en què l’aspecte psicològic passa males passades en aquests derbis.

C.B l’Escala 34 - Escola Pia Olot 53:
12-6 / 3-12 // 13-16 / 6-19
El Pia OIot va entrar adormit en el partit donant avantatge en el marcador a favor dels locals. Per sort, en el segon període es van despertar, generant bones accions ofensives, la qual va permetre igualar el marcador a la mitja part. Aquesta igualtat es va mantenir durant el tercer període amb intercanvi de cistelles però, els últims deu minuts de partit els visitants van augmentar la intensitat, tant ofensiva com defensiva, que va permetre guanyar el partit còmodament.

Cadet Masculí 2: Cb Palafolls 74 – 24 Escola Pia Olot
Les nombroses baixes de l’equip no varen permetre poder disputar el partit en condicions. Hem de recuperar lesionats per recuperar les bones sensacions.

Junior Masculí: Ripoll 61 – 26 Pia Olot
Partit sense història, es va fer el que es va poder que ja va ser molt.

Sots- 21: Palafrugell 58 – 85 Escola Pia Olot
Molt bon partit dels nois de la pia. Al fi una victòria fora de casa i en un camp molt difícil. Això torna  a ficar a l’equip en el grup capdavanter. No es val a badar, s’ha de continuar treballant fort per aconseguir l’objectiu. A destacar el gran encert en el triple i la bona actitud defensiva.

RECORDAR QUE EL PROPER 10/11 DE DESEMBRE ÉS JORNADA DE DESCANS 

PARTITS DE LA ÚLTIMA JORNADA ABANS DE LES FESTES DE NADAL