dimarts, 20 de desembre de 2016

BÀSQUET - Cròniques 16/17 desembre

Cadet masculí 1: Escola Pia Olot 62 - C.B.Roses 42
EL CADET MASCULÍ ACABA L’ANY AMB UNA VICTÒRIA MERESCUDA
16-11 / 13-13 // 15-13 / 18-6

Els jugadors del Pia Olot van saber l’equilibri en atac, combinant finalitzacions en tirs exteriors i cistelles fàcils, per poder trencar la zona dels visitants realitzada durant tot el partit. Tot i el marcador final, els 3 primers períodes van ser bastant igualats en el marcador però la intensitat defensiva i la maduresa psicològica que van mostrar els jugadors locals en l’últim període, van ser claus per distanciar-se en el marcador i arribar al final del partit de manera còmode. 

Mini masculí: Escola Pia Olot - Escola MalagridaInfantil femení: C.B.Olot 63 – Escola Pia Olot 44
17-12/17-15//17-5/12-12
El passat dissabte les jugadores de la Pia van jugar a la pista del C.B.Olot, un derbi de proximitat, no només per ser dos equips de la ciutat, sinó també perquè la majoria de jugadores van a l’escola juntes.
Tot i realitzar una primera part igualada, amb un inici de partit marcat per nervis per part dels dos equips, el partit es va trencar al tercer quart(5é i 6é període), en el qual només es van anotar  5 punts, per contra els 17 punts de les locals.
L’equip local va desplegar un joc ràpid des de la sortida de pilota i per altre banda, també treballant des de el “poste baix”, aprofitant la diferència d’alçada d’algunes de les jugadores. Per contra les noies de la Pia els va costar molt anotar davant la defensa tancada del C.B.Olot i no van estar còmodes ofensivament en cap moment del partit. Això, entre altres, els va condicionar també moralment i segurament en molts moments de partit ens va faltar caràcter, però de ben segur que ens servirà per seguir millorant.

Preinfantil femení:  C.B.Fornells 65 - Escola Pia Olot 25
Un mal partit per acabar l’any. El resultat mostra clarament el seguiment que va tenir el partit durant tot el transcurs d’aquest. Una mala activació en els primers quarts van fer que l’escola pia perdés el rumb i les esperances molt difícils de tornar agafar després d’un 18 – 2. Haurem de seguir creixent individualment i com a equip.
"Selfie" pre-partit
Junior femení: C.B Olot 45 – Escola Pia Olot 27

Partit de molt pocs punts.La pista de l’Olot sempre es difícil, i tot i que es va lluitar, no es va poder aconseguir guanyar. La defensa tancada del C.B.Olot no ens va permetre anotar amb facilitat. A seguir treballant.
Cadet Masculí 2: Escola Pia olot 50- Vedruna Palamos 66

Els cadets van lluitar fins al final remuntant una diferencia en el marcador de 18 punts a la tercera part. Amb el marcador ajustat, no van saber mantenir el ritme i no es van endur la victoria. Seguirem treballant.

Sots-21: Escola Pia olot 60 – 50 celrà
Partit molt difícil, tots dos equips es jugaven molt. Les defenses i la falta d’encert van portar el partit a un últim quart molt igualat. Un triple de la Pia va trencar la igualtat i va permetre arribar en els últims minuts amb un avantatge que va permetre jugar còmodament als nois de la pia. Això permet ser campions d’hivern.

Junior Masculí: Escola Pia Olot 44 – 61 Sant Feliu
Un altre bon partit, bon joc, però el cansament i la falta de punteria en els últims minuts no van permetre lluitar per la victòria. De totes maneres hem de felicitar als nois de la pia pel seu gran esforç i les seves ganes de treballar.