divendres, 25 de novembre de 2016

BÀSQUET - El bàsquet de l'Escola Pia s'en va a Fontajau a veure UNIGIRONA - Perfumerias Avenida

El proper diumenge 27 de desembre a les 18.00h començarà el partit de lliga femenina 
SPAR CITY LIFT UNIGIRONA - PERFUMERIAS AVENIDA, Un partit que ja fa uns anys que ha esdevingut com a derbi i que cada cop porta més afluència de públic al pavelló de Fontajau. 

Un total de 90 inscrits entre jugadors/jugadores i familiars de l'extraescolar de bàsquet de l'Escola, s'han apuntat a assistir a aquest partit, que a 2 dies previs de ser disputat, ja té pinta que tindrà el pavelló de Fontajau amb l'aforament ple. Viure una tarda de bàsquet d'alt nivell amb els amics i  companys d'equip, en família i amb moltes emocions.

Recordar a tots els jugadors i jugadores que van retornar la circular que han de passar a recollir les seves invitacions aquesta tarda, al pavelló de l'Escola entre les 16.00 i les 19.30h (sense aquestes no els deixaran entrar).

És per això que juntament amb les entrades ens han fet arribar el següent comunicat, que és molt important per tal d'accedir al pavelló:

Comunicat UniGirona: És molt important que, per motius de seguretat, accediu al pavelló entre les 17:00h i les 17:15h per l’accés que us indiquem en el gràfic (porta lateral). A partir de les 17:30h no us podem garantir la reserva de seient per la gran afluència de gent que es preveu per diumenge i fins a completar el límit d’aforament del pavelló de Fontajau. Si veniu amb temps tots ens estalviem problemes. 
La zona lateral a l’esquerra del pavelló, estarà reservada per l’aparcament d’autocars, també indicada en el gràfic.
La zona lateral dreta del pavelló està reservada per aparcament dels abonats.


Recordar juntament amb la recollida d'entrades, el desplaçament fins a Girona i l'hora d'arribada al pavelló es responsabilitat de cada familia. 
Els jugadors/es haurien de portar el xandall de la secció esportiva de l'Escola Pia, o en el cas que no el tinguin, la samarreta de l'equipatge de joc. A disfrutar i molt de bàsquet!