dimecres, 9 de novembre de 2016

BÀSQUET - Cròniques jornada 5/6 de Novembre i partits propera jornada 12/13 de Novembre


Des de la secció esportiva de l'Escola ( coordinació i entrenadors) volem agrair-vos a tots els jugadors i jugadores, familiars i amics que van venir a la presentació dels equips del passat dissabte. Sense vosaltres això no seria possible.
Tot i que entre setmana, la majoria d'equips es veuen uns amb els altres, abans o després dels entrenaments, és molt positiu veure que a part del propi equip, es forma part d'un gran col·lectiu de jugadors i jugadores, des de els més petits fins als més grans.

Recordar que al final de les cròniques hi ha els horaris dels partits de la jornada,

Cadet femení: Escola Pia Olot 47 - C.B.L'escala 54
7-13,  28-30, 32-44, 47-54
Partit molt disputat contra les segones classificades del grup, a priori un partit molt complicat, però vist el resultat final molt més disputat del que ens pensàvem.
Després d'un inici amb moltes errades,  realitzàrem una de les segones parts més bones de la temporada arribant al descans a sota de 2 punts i amb molt de nerviosisme per part de l'equip rival. Tot aconseguit des d'una molt bona defensa amb moltes ajudes i solidaritat.
En el tercer 4art, l'equip rival es col·locà en zona i aconseguiren marxar de 12 punts en el marcador, degut al desencert en el tir exterior i la sortida al contraatac amb passades de camp a camp. El fet de que es col·loquessin en zona evidencia el temor de l'equip rival a perdre el partit.
En l'últim quart i més lluny d'enfonsar-nos vam estar lluitant fins l'últim segon, el que es d'aplaudir a les noies de la pia per l'esforç realitzat durant tot el partit.
Continuarem treballant.  Felicitar a les nenes que des de l’equip infantil setmana a setmana ens venen a donar suport.

Preinfantil femení: Escola Pia Olot 70 – Montessori Palau 20
Bon partit de les nenes de la pia ha destacar que totes les jugadores varen anotar, la bona defensa i la bona col·locació en atac va permetre una cómoda victoria. Hem de continuar treballant.

Júnior femení: C.B.Banyoles 55 - Escola Pia Olot 44
Diumenge a la tarda, partit disputat a la capital del Pla de l'Estany, on, des del minut 1, el bàsquet banyoles va desenvolupar les seves armes amb una forta defensa pressionant que va ser superada, des de l'inici, per les noies de l'Escola Pia. La bona aportació defensiva del col•lectiu garrotxí va permetre lluitar fins l'últim període amb opcions de victòria, malgrat que la balança, o el desencert anotador d'alguns moments de partit, van decantar-la a favor de l'equip local. Així doncs, derrota ajustada i lluitada, 55-44, contra un equip que de ben segur es situarà a la part alta de la classificació.

Sots 21 femení: Caldes de Malavella 45 - Escola Pia Olot 31
Perdut 45 a 31. 2 primers quarts molt fluixos en atac i en defensa. 2 últims hem pujat intensitat i les hem deixat només en 15 punts. Llàstima del poc encert que tenim cara cistella. cal continuar entrenant i treballant i segur que els resultats milloraran.

Cadet masculí 2: Sant feliu de Guixols 97 - Escola Pia Olot 27
Un equip molt superior tant física com tècnicament va infringir una dura derrota als nois de la Pia .Hem de continuar treballant.

 Júnior masculí: Escola Pia Olot 59 - C.B.Garrotxa Santjoanenc
Partit vibrant, partit lluitat fins el final i partit ple d’emocions. Partit amb molt de públic, partit de retrobament amb exjugadors de la Pia. Un bon partit de bàsquet tot i la derrota en el marcador es pot considerar una victoria moral.  Agraïr l’ajuda dels cadets.

Sots 21 masculí: Escola Pia Olot 89 - Bàsquet Bisbal 55
De nou es va poder veure molt bon partit de bàsquet. Quan els jugadors estan concentrats es quan les coses funcionen, felicitar a tot l’equip tot i que el parcial del segon quart no es pot repetir.


Infantil femení: Escola Pia Olot 68 - A.E.Fornells 38
13-8/18-13//22-10/15-7
El partit ha començat amb bones opcions ofensives per les jugadores de l'Escola, però després d'això no s'acabava amb el premi de la cistella. A diferència d'altres partits, s'ha seguit insistint sense baixar els braços al darrere i mica en mica les coses han començat a sortir. 
És normal que hi hagi moments en que el ritme cau, és difícil treballar sempre i aguantar la mateixa línia, i es tracta de mica en mica anar fent que aquests moments siguin els més curts possibles. Avui s'han vist també noves accions de continguts treballats durant les últimes setmanes, continguts que tenen un risc, però que en el seu temps d'aprenentatge són normals els errors. 

Seguir recordant la importància de no tenir massa gana al davant i oblidar-nos d'anar enrere, cada cop costa més anotar i penalitza molt que ens facin cistelles fàcils, no només en el marcador, sinó també moralment.  Seguim treballant amb aquesta línia, anem per bon camí. Felicitats!


PARTITS DE LA PROPERA JORNADA