dimarts, 22 de novembre de 2016

BÀSQUET- Croniques jornada 19/20 novembre + horaris jornada 26/27 novembre

Premini femení: Escola Pia Olot - C.B.Olot


Infantil femení: Escola Pia Olot 76- C.B.L'Escala 26
SEGUIM MILLORANT
23-9/24-7//25-7/4-3
Bon partit de les noies de la pia contra un equip que està a la part baixa de la classificació. Un partit que ha servit per seguir aprenent com acaben penalitzant la suma d'aquelles faltes per mans, per evitar que una jugadora passi amb el braç, etc.. És cert que quan es treballa amb una defensa "agressiva", dura i amb un ritme alt, un aspecte a assumir com entrenador/a és el nombre de faltes, però mica en mica anirem millorant i anticipant-nos a quan s'ha de posar la mà i quan no, què haig de fer si em superen per la banda i com fer.ho, entre altres accions.. Felicitar un cop més a totes les jugadores per el treball! Avui també s'han pogut veure accions que són fruit d'aquest.
Junior femení: Escola Pia Olot 71 - Les Alzines 38
La sortida de la Pia marca el desenllaç del partit, un parcial de 14-0 no va tenir resposta per part del equip contrari, els ràpids contraatacs varen donar un bon coixí de punts i un final amb victòria clara.


Cadet femení: Escola Pia. 36 -  Grifeu Llança 62
10-21, 13-10, 10-13, 3-18
Un partit que es preveia complicat però amb un resultat final més dolorós del que es va veure a la pista.
Després d’una sortida molt potent de l’equip visitant s’aconseguí calmar el partit i arribar a la mitja part “només 11 punt per sota”. Tot venia des de  errades amb passades molt toves i sense treballar les línies de passada.
Una vegada aconseguirem asserenar el joc i sempre des d’una defensa molt agressiva i amb moltes ajudes, aconseguirem arribar a posar-nos fins a 2 punts a sota durant el segon quart, però amb un triple sobre la botzina se’n tornaven a anar fins els 8 punt de diferència al descans.
En el tercer quart s’aconseguí fins a dues vegades col·locar-nos a 4 i 6  punts, l’esforç de les nenes de la Pia no es veié recompensat en cap moment per cap girar el marcador.
L’última part tot hi intentar no baixar els braços no hi va haver manera, i el resultat final va ser molt més llarg del merescut.
Cal observar que l’entrenador visitant, va tenir el partit controlat en tot moment, ja que en el moment que veia que ens acostàvem posava les seves millors armes a la pista i ens superaven en relativa superioritat, així quedà clar en l’últim quart.
Ens hem de quedar amb lo positiu i saber que els equips que estan per damunt nostre sempre han hagut de jugar les seves millors armes per desempallegar-se  de nosaltres. Hi també intentar no baixar els braços quan el partit es veu sense cap possibilitat (crec que va ser una mala part ja que no va entrar res, el fet de fer 3 punts ho diu tot).   

Sots -25: Fornells 42- Escola Pia Olot 43
El millor del partit, el resultat. Tercera victòria (i segona consecutiva) de les sub-25 en un partit amb dues cares ben diferenciades, els 2  primers quarts brillants, amb un joc fluid que els hi ha permès tenir el partit controlat des de l'inici, i els dos darrers molt dolents (només 2 punts en l'últim parcial) en què només la bona defensa ha servit per assegurar la victòria.

Cadet Masculí 2: Farners B 44 - Escola Pia Olot 70
L'esforç i el treball aporten recompensa. Primera victòria fora de casa dels cadet masculí. A la primera part el marcador va estar ajustat, però a la mitja part gràcies al bon treball defensiu i al no fallar sota la cistella, els cadets van aconseguir una diferència de 14 punts. Van seguir concentrats evitant que l'equip contrari aconseguís cistelles fàcils i amb una bona sortida i uns atacs fluids sortint ràpid a camp contrari van dominar el partit. Gran lluita i treball. 44-70

Cadet Masculí 1: C.B.Garrotxa Santjoanenc 33 - Escola Pia Olot 41
UN PARTIT QUE NO ES DECIDEIX FINS AL FINAL
6-14 / 15-9 // 6-6 / 6-12
Falta d’intensitat en defensa i poca mobilitat de la pilota han estat els protagonistes del partit contra el Garrotxa Sant Joanenc per part dels visitants. Tot i la dificultat de jugar a casa seva, l’equip local  ho ha posat molt complicat realitzant una defensa en zona en gran part del partit. El Pia Olot no ha estat encertat en els llançaments exteriors però, les ganes de lluitar i guanyar el partit han estat decisives per emportar-se’l. Tot i la victòria, cal seguir treballant! 

Junior Masculí: Escola Pia Olot 57- Athletic Silenc 70
Molt de treball i poc premi la concentració i el encert en el tir  de tres va possibilita que el equip de la pia plantes cara a un equip molt mes fort, cal seguir en aquesta dinàmica i donar les gracies als cadets.

Sots- 21: Escola Pia Olot 70- C.E.Onyar 47
Les dues cares del equip sots 21 es varen tornar a veure aquest divendres, els partits de casa son un espectacle ràpids contraatacs assistències de luxe, bona defensa tot i el poc encert en el tir de tres  1 de 24, la victoria no es va escapar hem de millorar fora de casa.

HORARIS JORNADA 26 I 27 NOVEMBRE