dimarts, 29 de novembre de 2016

BÀSQUET - Cròniques 27/28 des i horaris propera jornada

Premini femení: Bisaroques - Escola Pia Olot
El premini femení de l'Escola Pia es va saber adaptar perfectament a la mida del camp ( més petit que l'habitual) i va realitzar un bon partit de bàsquet amb diferents aspectes clau: La bona defensa, les ganes i l'actitud mostrades. Felicitats!Infantil femení: City Lift Geieg UniGirona 61 - Escola Pia Olot 31
TREBALL I CARÀCTER
El passat dissabte les noies de l'Escola van jugar contra l'equip invicte a dia d'avui de la lliga, el Geieg-Unigirona B, i tot i la diferència en el resultat final, es pot felicitar a les jugadores de la pia per la mostra de caràcter i treball a la pista. 
Els dos primers períodes es va sortir amb confiança i una certa calma que va permetre a les jugadores de la Pia treure avantatges en les situacions de 2c1 plantejades per l'UniGeieg, que va demanar un temps mort per canviar la dinàmica del partit i deixar-los de fer. Va ser un partit amb un alt ritme de joc que arribava al descans amb 24-20 i tot per fer. 
A la represa mica en mica l'Uni va anar anotant, tenint un bon ritme de sortida de pilota, una defensa amb molt contacte que dificultava les finalitzacions a cistella de les jugadores de la Pia. Tot i que elles seguien buscant la millor opció i en equip, per una banda no s'acabava anotant i  per altre el cansament de l'alt ritme de partit va començar a sortir. Tot i això es va seguir lluitant cada pilota i buscant la millor opció i es va poder marxar del partit amb un bon gust de boca, deixant de costat el marcador, sobretot pel caràcter i actitud demostrada a pista.


Pre infantil femení:  Cb Banyoles 58 – 35 Pia Olot
Un mal començament de partit amb molts errors i des ajustaments defensius fan que les noies de la Pia perdin d’una manera poc justa al camp del cb Banyoles. Pel joc que es va veure a la pista, hauria d’haver estat un partit molt més ajustat del que va estar. El joc individual d’una jugadora de l’altre equip va contrarestar el joc col·lectiu desplegat per les jugadores de la Pia. Ens falta fer a totes juntes un pas endavant que de ben segur que si seguim treballant com fins ara ho aconseguirem.

Cadet Femení:  Unió Girona 42 – 44 Pia Olot
després d'un inici de partit 0 a 16 amb un joc molt fluid.. la unió es posa les piles hi amb una defensa molt agressiva i permissiva.. de mica en mica anaren retallant punts des de la línia de tirs lliures ja q cada part arribàvem als bonus abans del minut 4.. així s'arriba a l'última jugada del partit 1 punt amunt.. on tot hi el nerviosisme sabérem gestionar-la  hi amb un tir lliure s'acaba el partit....sabíem q no seria fàcil però veiem l'inici de partit et demostra q no et pots refiar mai...S'arriba al final de la primera volta amb 5 victòries i 4 derrotes.. balanç molt positiu...ara ens queda molta feina per fer sobretot la mobilitat amb atac...continuem treballant.

Junior Femení:  Sarrià de ter 72 Pia olot 32
Partit per oblidar,  disputat  a Sarrià. La bona defensa del conjunt local sumant  els errors defensius i el mal encert de l’equip visitant fou el desencadenant del resultat final. Tot i això, cal remarcar la bona actuació de les jugadores en l’apartat ofensiu alhora de crear situacions de joc, cosa que l’equip local no van demostrar en tot el partit. Cal seguir treballant en l’aspecte defensiu.
 
Sots-25: Pia olot 51  C.B.Salt 43
Partit molt disputat i igualat viscut a la tarda del dissabte. Durant els 2 primers períodes es va notar la igualtat que hi havia amb els dos equips.
La intensitat anava pujant mentre l’ambient s’escalfava. El partit va arribar el final del 4 quart amb el marcador ajustat i amb un molt bon encert de les jugadores de la Pia. Victòria de l’equip local on es mantenen a la zona mitja de la classificació. Cal seguir treballant.

Cadet Masculí 2: Pia Olot 33 – 58 CE Palamós
Durant la primera part del partit, el resultat estava ajustat, va ser en el tercer període quan els nois del Palamós van canviar a una defensa zonal quan els de la Pia es van quedar bloquejats. Un partit treballat que no va trobar la recompensa de cara a cistella. Seguir lluitant és el que ens queda.

Cadet Masculí 1: Pia Olot 1 55 - C.B Salt 46
Al Pia Olot li va costar entrar en el partit deixant un avantatge al C.B Salt de 5 punts en el marcador. Tot i això, els locals van augmentar la intensitat en defensa durant el segon període, fet que va permetre robar pilotes i realitzar cistelles fàcils, arribant a un resultat de 38 a 23 a la mitja part. Una zona per part del C.B Salt al tercer període va sorprendre l’equip local, la qual els va permetre disminuir la diferència en el marcador. Malgrat la zona, els jugadors del Pia Olot van saber reaccionar a temps i atacar-la correctament en l’últim període, d’aquesta manera es van emportar la victòria.

Junior Masculí: Pia Olot 61 – 50 C.B Bescanó
Un bon joc des de l’inici del matx per part de la Pia fa que es quedi una important victòria al temple Germà Solà. Una victòria treballada des de la línia de tres punts que els juniors van demostrar tenir la mà molt afinada. El dia que entra, entra tot. A seguir treballant. Donem les gràcies un cop més als cadets que van venir a reforçar-nos.

PROPERA JORNADA