dimarts, 15 de novembre de 2016

BÀSQUET - Cròniques 12/13 novembre i horaris partits jornada 19/20

Premini femení: Les Planes - Escola Pia
Dissabte, amb un temps gens propi del mes de novembre, el Premini femení de l'Escola Pia d'Olot va jugar a les Planes d'Hostoles. Un partit d'aquells bonics de veure, molt disputat, i que va acabar amb empat. 4 parts a 4 i 28 punts, un fet que no és gaire comú.
Una bona defensa va ser la clau del bon partit de les visitants.


Pre-infantil femení: CB Cellera 19 – 34 Escola Pia Olot

Bona victoria de la pia que per primera vegada en aquesta temporada van aconseguir dos victòries consecutives. Un bon joc desplegat per a totes les noies va fer més fàcil un partit que es plantejava difícil en un inici. Un tercer període molt actiu en atac va fer agafar una avantatge de 12 punts que va acabar d’augmentar en el final del partit. Felicitats noies, seguir treballant i millorant es el nostre objectiu.  

Infantil femení: La Salle Palamós 40 - Escola Pia Olot 79
11-16/11-17//11-20- 16-17
EL RITME DEL PARTIT
Molt bon partit de les infantils de l'Escola Pia que van dur el ritme del partit durant 35' minuts. Van tenir la sang freda de jugar amb paciència i sense precipitació davant la defensa pressionant amb situacions de 2c1 plantejada per La Salle Palamós, i això els va permetre jugar al nostre ritme, i no al ritme que l'equip rival volia.
Hi va haver un quart de descontrol (7é període), que va servir per observar quina hauria estat la dinàmica de partit en el cas que hagués estat així, i per moments l'equip rival es va poder posar dins el partit 45-58. Però es va tornar a confiar en el treball anterior, bons tirs, joc en equip i un bon parcial va tancar el partit. Seguim aprenent. Felicitar-les, anem per bon camí!


Cadet Femení: CBGarrotxa Santjoanenc 37 – 48 Escola Pia Olot
7-9/20-19//26-39/37-48
Sabíem que no seria gens fàcil, però després de dues parts amb una defensa molt tova i amb molt de nervis en atac s'arribà al descans 20-19. La mitja part ens anà molt bé per parlar sobre lo tous que havíem estat defensivament concedint fins a 16 tirs lliure en dues parts i tots de falta dins l'ampolla amb situació de tir, (s'ha de pressionar molt més abans que entrin a l'ampolla amb pilota controlada). a l'inicia del tercer quart Sortírem a defensar tot el camp amb la màxima intensitat, i sorgiren situacions de 2 contra 1 molt ben vistes per l'equip de l'escola pia i amb tall de passades llargues. (no n'havíem parlat de fer 2c1 a la mitja part i va sorgir espontàniament, el qual m'alegra molt ja que es una situació que les últimes setmanes s'havia treballat hi no m'havia atrevit a posar-ho en pràctica). Al final la victòria fou merescuda, i des d'aquí felicitar a les nenes de l'equip i les infantils que ens vingueren a donar un cop de mà. 


Junior Femení: Escola Pia Olot 47 – 44 C.b.La vall d'en Bas
Derbi viscut a l’escola Pia amb una molt bona victòria de l’equip local. El partit s’havia ficat de cara per les noies de la Pia ja que a la mitja part guanyaven per 32 – 15. Però les coses es varen anar complicant fins arribar a un ajustat final que ha fet viure un espectacle i final de pel·lícula. El més bo d’aquest partit, la victòria i el bon treball de tot l’equip.

Sots 25: Escola Pia Olot 58 – 56 C.B.Farners
Gran i treballadíssima victòria de les sots-25 enfront un gran Farners, que posà les coses molt difícils a les locals quan, ben entrat el segon quart,  van agafar un avantatge de 12 punts. Lluny d'abaixar els braços, les noies de la Pia van treure el caràcter i l'orgull tant típics seus, que van servir per eixugar aquesta diferència i per portar el partit a un final ajustat que acabà amb la primera derrota de la temporada de les de la Selva per 58-56.
Victòria de prestigi davant d'un dels equips capdavanters de la classificació que, sens dubte, dona moltes ales a l'equip de cara al que ha de venir en endavant.

Cadet Masculí 1: Pia Olot 1 42 -  Basquet Porqueres 44
L’ASPECTE PSICOLÒGIC, UN FACTOR CLAU
9-9 / 13-8 // 5-14 / 15-13
Aquest dissabte passat es va viure un partit que, des de bon inici, els jugadors sabien que haurien de treballar dur amb esforç i constància per emportar-se’l però, finalment, va caure per part visitant, només, per dos punts de diferència.
Durant els 40 minuts es va poder veure un bon bàsquet per part dels dos equips però la falta de concentració dels jugadors locals en els últims minuts del 4rt període va permetre la victòria del Bàsquet Porqueres.
En aquest punt de la temporada que ens trobem cal saber que l’aspecte psicològic marca i marcarà la diferència entre aquests partits tan igualats i, per tant, cal que treballem en aquest sentit per no despistar-nos del joc i mantenir la concentració fins el final. 

Cadet Masculí 2: Escola Pia Olot 35 - Basquet Lloret 63
Partit contra el segon classificat de la categoria cadet masculí on els nois de l'Escola Pia Olot no van saber resoldre degut a l'altura d'alguns jugadors. El rebot ofensiu i defensiu va ser difícil de controlar durant una bona part del partit i no van tenir masses possibilitats d'endur-se una victòria que al inici de partit no semblava tant complicada. Els cadets no van trobar una estabilitat en atac i es van fallar vàries cistelles que haguéssin fet que el partit fos més igualat. Tot i així un bon treball defensiu no va permetre al Lloret marxar més del marcador. Cal seguir treballant.

Junior Masculí: Hostalric 88 - Escola Pia Olot 40
Avui ens ha tocat la creu, partit sense història no hem o no ens han deixat entrar en cap moment dins el partit. Partit per oblidar i recuperar la moral per els propers compromisos. A seguir treballant. 

Sub 21:Masculí: Hostalric 98 - Escola Pia Olot 63
Partit per oblidar del sub 21, no va sortir res de res els jugadors de la pia olot van estar en cap moment dintre el partit, l’encert i la intensitat del Hostalric va donar una dolorosa derrota dels visitants.
Cadet Masculí 2:
Pia Olot-35,Basquet Lloret-63
Partit contra el segon classificat de la categoria cadet masculí on els nois de l'Escola Pia Olot no van saber resoldre degut a l'altura d'alguns jugadors. El rebot ofensiu i defensiu va ser difícil de controlar durant una bona part del partit i no van tenir masses possibilitats d'endur-se una victòria que al inici de partit no semblava tant complicada. Els cadets no van trobar una estabilitat en atac i es van fallar vàries cistelles que haguéssin fet que el partit fos més igualat. Tot i així un bon treball defensiu no va permetre al LLoret marxar més del marcador. Cal seguir treballant.

HORARI I PARTITS JORNADA 19 i 20 DE NOVEMBRE