dilluns, 17 d’octubre de 2016

EXTRAESCOLARS ESPORTIVES - ROBA ESPORTIVA

Benvolguts/des,
A partir d'avui ja tenim tota la roba de la secció esportiva de l'Escola a la "Botigueta".

L'horari de "La botigueta" d'aquest mes d'octubre serà de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00.
A partir del mes de novembre serà els dimarts i els dijous de 17.00 a 20.00

Els demanem disculpes per el retràs que hi ha hagut en aquest canvi de marca esportiva, però confiem en que serà un canvi cap a millor que facilitarà tot el procés d’adquisició de l'equipament esportiu.

Després dels múltiples problemes que hem tingut amb l’empresa ERREA, la secció esportiva de l’Escola Pia d’Olot ha acabat el contracte amb aquesta en la darrera temporada 2015/2016.

A partir d’aquesta temporada 2016-2017, la roba de la secció esportiva de l’Escola la fabricarà i comercialitzarà l’empresa TCequipacions. Una empresa local i propera que facilitarà els tràmits de gestió de comandes i que en millorarà el material.

El canvi de roba esportiu serà un canvi progressiu, en el que s'ha intentat mantenir al màxim el model de les equipacions de joc i el xandall per tal de facilitar-ne el traspàs. (Exceptuant les jaquetes del xandall, que enlloc de jaquetes amb cremallera seran dessuadores amb caputxa).

Es podrà seguir utilitzant la marca ERREA adquirida en cursos anteriors, però les noves adquisicions de roba esportiva només seran amb el nou model de l’empresa TC. Es deixarà 2 anys de temps per realitzar el canvi a tots aquells jugadors i jugadores que fa poc van adquirir equipament esportiu ERREA, però a la temporada 2018-2019 ja no es podrà seguir utilitzant el model ERREA, ni en les equipacions de joc ni en els xandalls de la secció esportiva.

L’equipament esportiu constarà de:
  • Samarreta de joc
  • Pantalons curts de joc
  • Pantalons llargs de xandall
  • Dessuadora de xandall amb caputxa
  • Bossa esportiva
  • Mitjons ( extraescolar futbol)


Rebeu una cordial salutació,
Laura Llagostera Alabau – Coordinació Extraescolars Esportives
Miquel Angel Zarza Aibar – Director Gerent