dimarts, 11 d’octubre de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 8 i 9 d'Octubre

INFANTIL FEMENÍ: Bàsquet Vilafant 58 - Escola Pia Olot 85
11-24/14-22//21-17/12-22

Un molt bon inici de partit, amb un alt ritme defensiu i bona sortida al contraatac, va permetre que els noies de l'Escola Pia agafessin un avantatge de  més de 10 punts al marcador, a partir d'aquest parcial, tot i anar sumant, el partit va ser molt més igualat. Tot i això, destacar els errors de defensa de primera línea de passada en camp gran van fer oblidar-nos de l'esquena i això va donar cistelles fàcils a l'equip rival, inclòs penalitzades amb un tir lliure adicional.
Felicitar de nou el ritme i l'actitud defensiva de les noies de l'Escola Pia, juntament amb accions ofensives que demostren el camí que cal seguir.


CADET FEMENI: Pia Olot 37 – C.B.Vall d’en Bas 41
Aquesta vegada ens va tocar la creu. Després d'un partit lluïtat fins l'úlltim segon, va tocar perdre 37-41. El marcador tant baix es un reflex de les nombroses errades en atac dels dos equips. El fet de que l'equip de la Vall d'en Bas fos de segon any, no es va notar en cap moment en el joc desplegat a la pista. Sempre treballant des d'una bona defensa s'arribà al final del 2º quart 7 abaix, però amb un bona arrencada del 3er quart s'aconseguí igualar el partit i fins hi tot posar-nos per davant, a partir d'aquí va estar ajustat fins el final del partit, on arribarem 2 punt a sota i on els nervis ens van poder (es va veure la victòria tant a prop que no ens ho vam creure), i vam fallar 10 tirs lliures seguits els últims 4 minuts, vam deixar passar una molt bona oportunitat, una altra vegada caurà del nostre costat.
El resum del partit es que ens estem adaptant prou bé a jugar 4 quarts, i amb 24 segons de posició de pilota i  amb canvis lliures.

Ens queda molta feina a fer sobretot en atac, mirarem d'anar treballant amb l'intensitat que ho fem a cada entrenament.


CADET MASCULI 1: C.B.Banyoles 37 - Escola Pia Olot 101
GRAN ACTITUD DEFENSIVA
14-25 / 3-22 // 12-23 / 7-31
Un bon inici de període permet distanciar-se en el marcador tot remarcant la gran actitud defensiva dels jugadors del Pia Olot, la qual, aquesta, es va poder gaudir durant tot el partit. Tot i la gran diferència en el resultat final cal seguir treballant, millorar alguns aspectes tàctics en atac i mantenir aquesta actitud de lluita que cal destacar.

SOTS 25 FEMENI: Escolàpies de Figueres 57 - Escola Pia Olot 51
Derrota per 57-51 l’equip de la pia ha anat per davant durant 33 minuts, al final el cansament al canvi del criteri de l’àrbitre no a permès aconseguir la victòria. Una setmana més un 10 en actitud de les jugadores hem de seguir treballant.

PRE INFANTIL FEMENI: Escola Pia Olot 60 - La cellera 33
Primera victòria de la temporada, estem amb un grup molt difícil i el principi de temporada serà dur hem de aconseguir que les noves jugadores han de entrar en la dinàmica de joc que proposem des de la Pia bàsquet.


JUNIOR MASCULI: Escola Pia Olot 69 - C.B.Nou Caules 43
Ja era hora els nois de la pia ja es mereixen una victòria, el treball en equip les ajudes defensives i un gran esforç físic varen permetre la victòria. L’encert en els triples durant al tercer període varen permetre un final de partit sense sorpreses cal treballar molt ja que serà un any dur.


CADET MASCULI 2: C.b.Tordera 54 - Escola Pia Olot 52
Matinada sense premi l’hora del partit i el llarg desplaçament a les 9 hores del mati a Tordera varen ser molts handicaps per poder aconseguir la victòria l’equip mereixia molt més i hem de continuar treballant amb aquesta actitud.

JUNIOR FEMENI: Cornellà de Terri 27 - Escola Pia Olot 32
Partits molt disputat baix marcador per la falta d’encert tot i així és la segona victòria de l’equip i esperem pogué continuar amb aquesta dinàmica.

Bona tarda de bàsquet al pavelló Germà Sola els dos equips es varen dedicar a jugar hi ha jugar els espectadors s’ho varen passar molt be gaudint d’un bàsquet de qualitat. Els jugadors de la pia en especial els que varen sortir des de la banqueta varen aconseguir trencar el partit amb un joc dinàmic i ple d’encerts, en resum BÀSQUET DE QUALITAT!!