dimarts, 25 d’octubre de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 22/23 octubre 2016

Cadet Masculí 1: Unió Girona Negre -44-    Pia Olot -50-
18-14 / 15-5 // 7-13 /  5-18
Un partit molt difícil el que van jugar el Pia Olot 1 a la pista de la Unió Girona Negre on va guanyar la concentració i l’esforç.
Durant el primer període els locals estaven molt encertats en el tir exterior, tot i això, el resultat va ser bastant igualat. Però, en els següents deu minuts de partit, el Pia Olot 1, marcat per una falta de concentració enorme, va permetre que la Unió Girona Negre es distanciés en el marcador arribant a un resultat de 33 a 19 a la mitja part.
La mitja part va ser clau per fer un resset i tornar entrar en el partit, concentrant-se únicament en el joc. Aquesta actitud es va veure reflexada en el marcador, reduint així la diferència (39-32). Treballant a passos de formiga,  amb esforç i concentració, el Pia Olot 1 va capgirar el marcador amb un parcial de 5 a 18 en l’últim període i, d’aquesta manera, va aconseguir una victòria molt treballada. 


Cadet Masculí 2: Unio griona blanc 61 – 48 Pia Olot 2
Partit molt disputat, la diferencia d’alçada no va permetre poder lluitar més. A destacar un triple en l’últim segon des de mig camp.

Junior Masculí: Pia Olot 65 – 47 CB Palafolls
Tot i el resultat no va ser un partit tant fàcil com s’esperava. El desencert d’alguns jugadors, va dificultar un partit que en principi era fàcil. Els triples van assegurar la victòria.

Sots -21: Pia Olot 71 – 43 la Salle Girona

El líder cau a la pista de la Pia. Un molt bon partit de tot l’equip va fer gaudir d’una molt bona tarda de bàsquet a l’escola Pia. A destacar la gran afluència de públic.

Infantil femení: Escola Pia Olot 64 - C.B.Sant feliu 14
SEGUIR MILLORANT
30-7/20-7//14-0/ -
Bon partit de les noies de l'Escola Pia, en el qual s'han pogut observar algun contingut nou introduït durant les últimes setmanes. Felicitar-les per mantenir el ritme i la intensitat. Mica en mica anem sumant peces al puzzle, al principi costa saber per quin costat s'encaixa però poc a poc, amb ganes i esforç, ho anem trobant. Enhorabona!Pre-infantil femení:  Escola Pia olot 36 – 54 CB Banyoles

Una derrota de la Pia, que es una victòria. Una actitud molt bona de les noies de la Pia contra un difícil rival que en tot moment vam poder donar guerra. Felicitar a les noies per excel·lent actitud i motivar-les a seguir lluitant.

Cadet Femení: Pia Olot 64 - 39 CB. Cesset
14-8, 18-1, 20-7, 12-23
Veient els resultats obtinguts pel Ceset en els últims partits, es preveia un partit molt més complicat del que va estar. Cal remarcar en Majúscules la gran defensa que es va realitzar durant el tres primers quarts i sobretot la totalitat del 2on quart, on l’equip visitant només anotà 1 punt i serví per trencar el partit. També cal remarcar que 4 jugadores de la pia arribaran als 10 punts anotats, tot i que alguna que anota habitualment estigué més desencertada, el fet d’anotar 64 punts contra un equip amb molt de múscul i alçada, ve a dir que es va millorar l’encert anotador en general.
El parcial del 4art quart en contra, s’ha de corregir, ja que no ens podem relaxar abans d’hora, i en algun altra partit ens caldrà intensitat fins el final.
Tot i el marcador, aquestes nenes estic convençut que ens faran patir de valent al seu camp, ja que tenen un equip molt fort, i el fet del viatge, jugar tant aviat i que van escalfar poquet, els va perjudicar molt.
Felicitar a les nenes que des de l’equip infantil ens venen a donar aire a l’equip, i ens ajuden a pujar la intensitat dels partits.
Felicitats equip.
Junior Femení: Cb Porqueres 72 - 39 Pia Olot
Una derrota de diumenge a la tarda. L’horari del partit no va ajudar que el resultat afavorís a les noies de la Pia que clarament van caure derrotades sense opció a guanyar. Seguir treballant i millorant es l’objectiu

Sots 25 femení:Cb Sant Gregori 62 – 49 Pia Olot              
Perdut 62 49. Hem estat dins el partit. Entrem al 4t quart perdent de 3, i noi com el dia d escolapies ens han matat a pessics i noméss ens ha començat a xiular quan a falta d 1 minut ja estava tot decidit.