dimarts, 18 d’octubre de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 15 i 16 d'octubre 2016

CADET FEMENI : C.B.Angles 36- Escola Pia Olot 48
Primera victòria molt treballada des de la defensa!!! S'ha sabut patir i jugar amb equip.. inici de partit sense gens d'encert i acabant el 1er quart per sota en el marcador moltes errades a canasta fàcil. En el segon i tercer quart es van encadenar uns quants contraatacs i es va trencar el partit arribant als 16 punts a favor..a l'inici del 4 quart van incrementar l'intensitat defensiva i van reduir fins els 7 punts que es va saber frenar un altra cop des de la defensa.  Era una victòria molt necessitada i Estic molt content per les nenes guanyar fora sempre costa... L’ajuda d’algunes jugadores infantils, ens va permetre donar aire a l’equip.

JUNIOR FEMENÍ: Escola Pia olot 46 – C.B. L’escala 47
Un triple en l’últim segon va privar una victoria merescuda a les noies de la pia. No es poden cometre aquestes errades a final de partit.

SOTS 25 FEMENÍ:  Escola Pia Olot 44- Ceset 55
Pràcticament es va repetir la història de la darrera setmana, partit competit i treballat que una vegada més va caure del costat rival. Aquest cop però, el que va condemnar les sub-25 van ser les seves pròpies errades en moments claus del partit, sobretot el darrer quart. Tocarà seguir picant pedra per capgirar la dinàmica negativa amb la que han començat la temporada.

CADET MASCULÍ 1: ESCOLA Pia Olot -76-  B.C Fontajau -25-
14-11 / 27-5 // 15-2 / 20-7
Els jugadors del Pia Olot van sortir adormits durant el primer període destacant una manca d’intensitat en defensa. Durant els següents 10 minuts de joc, els locals van reaccionar i, d’aquesta manera, es va poder gaudir d’un bon joc col·lectiu fins al final del partit. Tot i això, cal seguir treballant tàcticament per seguir millorant. 

CADET MASCULÍ 2: Escola Pia Olot – 46 Ua Tossa 58
Els errors ofensius a sota cistella van condemnar als cadets de l'escola pia. Tot i anar per darrere durant la majoria de minuts del partit, no van baixar els braços i van seguir lluitant per aconseguir la primera victòria, però al no poder dominar el rebot en moltes ocasions va fer que les oportunitats disminuïssin i l'equip visitant tingues fàcils cistelles sota l'aro. Seguirem treballant amb la mateixa intensitat per canviar la mala dinàmica d'inici de temporada dels cadets. Els errors ens ajudaran a aprendre.


JUNIOR MASCULÍ: Palafrugell 58 - Escola Pia Olot 46.
Gran partit amb resultat injust per la feina feta parcials 6-15. 13-10. 17-9. 22-12. ens falta "fons d'armari"per arribar al final amb opcions.

SOTS 21: Sant Gregori 63 – Pia Olot 60
Una altre derrota inesperada l’equip no acaba de funcionar, sobretot fora de casa una defensa poc consistent errades de concentració i males desicions en atac provoquen la segona derrota i allunyen al equip sub 21 dels llocs capdevanters de la classificació, hem de treballar molt més per aconseguir resultats esperats.

INFANTIL FEMENÍ: C.E.B. Girona 64 - Escola Pia Olot 72
TREBALL DE 40 MINUTS
19-22/18-18//11-21-16-10
Victoria molt treballada de l'infantil femení de l'escola, que s'ha pogut endur el partit davant d'un rival amb característiques semblants a les nenes de la casa i també molt lluitador.
El partit ha començat molt igualat i amb intercanvi de cistelles, descontrol i precipitació general. Al calmar-se l'inici el C.E.B.Girona ha aconseguit un petit avantatge al marcador (+6), però les noies de la Pia ham aconseguit posar una marxa més ofensivament i ham anat sumant fins posar-se al davant. Una bona actitud defensiva i el parcial de la tornada de la mitja part els ha donat una avantatge de 14 punts. Tot i perdre l'últim quart, el bon treball de la represa ens ha permes marxar de Girona amb un bon treball i a més a més una victoria.