dilluns, 31 d’octubre de 2016

BÀSQUET - Cròniques 29/30 Octubre + quadre de partits 5/6 de novembre

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
Cadet masculí 1: Pia Olot -74- Bàsquet Vilafant -79-
GRAN PARTIT
20-20 / 13-21 // 23-25 / 17-13

Aquest dissabte passat, els familiars i amics dels jugadors del Pia Olot van poder gaudir d’un partit molt intens. Un intercanvi constant de cistelles durant tot el partit va permetre que el marcador estigués igualat en tot moment, excepte els deu punts de diferència al finalitzar el tercer període favorables als visitants. També, es va poder gaudir de molt bones jugades en atac per part dels dos equips però, cal destacar l’atac de l’equip local ja que es va observar aspectes treballats des d’inici de temporada i que encara no s’havien dut a terme a la competició. Finalment, també remarcar el gran esforç en defensa. En resum, molt bon partit per part del Pia Olot malgrat el resultat final. Felicitats nois! 


Infantil femení: City Lift Geieg Uni Girona Blanc 53 - Escola Pia 28
QUAN LA DERROTA ÉS UN APRENENTATGE
7-10/12-6//18-7/17-7
El passat cap de setmana les infantils de la Pia jugaven a Girona. Tot i que van sortir amb un bon ritme, no s'acabaven de sentir còmodes dins la pista, amb moltes pilotes perdudes per part dels dos equips i sense anotar ( 5-2 als primers 5' de partit). Es van trobar davant d'un equip que aguantava molt bé les situacions de 1c1, amb una defensa molt activa i per altre banda, les línies de passada. 
A partir de la mitja part, mica en mica, el fet de no anotar, malgrat en algunes ocasions prendre bones decisions ofensives, va anar minvant la moral de les noies de la Pia, i van baixar el ritme defensiu, permetent sobretot situacions de superioritat ofensiva per el geieg-unigirona, que no perdia oportunitat per seguir anotant. 


Però va ser ahir, on es va aprendre més. És en aquests partits on s'ha d'aplicar amb més força tot allò aprés i on no es pot perdre la concentració; on quan les coses no van com un vol que vagin, s'ha de seguir animant a l'equip des de dins i fora la pista, i no abaixar el cap després d'una acció errada. Davant d'un rival que et posa les coses difícils, quan més competència et dóna, és quan més aprens.  


Cadet masculí 2: Escola Pia olot 51- Palafruguell 59
Nosaltres hem perdut de 8 però la lluita que están fent és brutal i hem jugat molt bé. Costa aixecar cap pero estem allá allá en tots els partits...

Pre infantil femeni: Bescano 69 – Escola Pia olot 22
Avui derrota molt dolorosa del pre-infantil femení. L'únic positiu que en podem treure d'això és que només podem anar cap a millor i ha servit perquè les nenes fessin un  cop de cap important... ens tocarà aixecar cap tot i que avui costarà.... 69-22 

Sots 25 femení: Escola Pia olot 58 – Celrà 44
Les sub-25 una semana més ens hem posat el "mono" de feina però avui amb premi!! Primera victòria després d'un partit molt lluitat.

Sots 21 masculí: Cb Castello 53- Escola Pia olot 63
19-14/14-19/10-12/10-18
Els nois de la Pia Olot derroten al Cb Castelló a domicili i es fiquen líders de la seva categoria, partit molt disputat.fins a l’últim quart no es decantava la victòria cap a la pia, un parcial 0-10 va encarrilar el resultat final.

PROPERA JORNADA: