dimarts, 4 d’octubre de 2016

BÀSQUET - Cròniques 1 i 2 d'Octubre

Cadet masculí 1: Escola Pia Olot 48 - C.B. Quart 61
TORNAR A COMENÇAR SEMPRE ÉS DIFÍCIL
El cadet masculí 1 ha començat la temporada amb una derrota, marcada per una falta d’encert en el tir exterior i de ritme de partit. La primera part va servir per adonar-se del punt de partida on es troba l’equip, el qual cal millorar a nivell tàctic, arribant a la mitja part amb un resultat de 22 a 42. Aquest descans va servir als jugadors per començar entrar en el ritme de partit i reduir la diferència amb un parcial de 14 a 9. El quart període es va poder gaudir de la igualtat en el nivell dels dos equips amb un parcial de 12 a 10 arribant a un resultat final de 48 a 61. Tot i la derrota cal remarcar les ganes i la lluita dels locals en cada minut del partit.Infantil femení: Escola Pia Olot 56  - C.B.Blanes 41
ESTRENA AMB VICTÒRIA
10-11/18-9//16-8/12-13
Aquest cap de setmana les infantils de l'Escola començaven la lliga contra un equip on els partits de l'any anterior havien estat molt competits i d'un alt ritme. Aquest any es presentaven amb els mateixos blocs, tot i tenir alguna incorporació; però de bones a primeres es podia observar una gran diferència d'estatura. 
Tot i això, les nenes infantils van saber aprofitar els seus punts forts i, després de començar amb un parcial igualat, al segon quart es va trencar el partit. Felicitar a les noies per el gran ritme defensiu i pel treball en equip que es va poder veure durant tot el temps de joc.
Ser conscients de la dificultat del grup i a seguir endavant!
El passat dilluns, a l'hora d'entrenament, les noies de l'Infantil  es van desplaçar a Banyoles a realitzar un partit amistòs d'entrenament contra el C.B.Banyoles per començar a preparar la temporada.

Cadet Masculí 2: Escola Pia Olot 44 - Athletic Silenc 52
Primer partit de temporada del cadet masculí. El tempo exterior de l'equip contrari en certs moments del partit va castigar als nois de l'escola pia. Finalment amb una bona defensa, puntejant i tapant el tir exterior van ser capaços D’acostar-se en el marcador. Tot i així, no van poder aconseguir la victòria per falta d'encert. Bon canvi d'actitud per solucionar els errors durant el partit i bona lluita. A seguir treballant!Pre infantil femení:  Montesori Palau 61 – 29 Pia Olot

Primer partit de la temporada, amb un gust amarg. Amarg perquè el joc dins la pista va estar molt més igualat que el resultat final que es donava al marcador. Després de les múltiples incorporacions a l’equip, es va començar a veure en algun moment del joc una cohesió bastant bona partint de que encara no havien jugat cap partit juntes. Es va veure algun moviment practicat als entrenament i cap al final del partit un bon i organitzat joc. Si seguim jugant d’aquesta manera al final arribaran els resultats.

Cadet femení: C.B.Banyoles 70 – 27 Escola Pia Olot
Primer partit de la temporada...al camp del Banyoles...el més important q no s'han baixar els braços ni un moment tot i acabar perdent 70 a 27..contra un equip més alt més fort i més tècnic. I per sobre de tot bones nenes i legals. primer partit defensant els bloquejos i anem sortit prou bé... Ens ha costat molt sortir de la pressió però al final ho hem millorat molt... felicitats per l'esforç nenes...i a continuar treballant...crec q aquesta partit  ens servirà molt..

Júnior femení: Escola Pia Olot 60 - C.b. Castelló 40
Apostoflant!! Gran resultat de les noies entrenades per Jordi Rubió. L’encert en els moments claus del partit va donar una merescuda i treballada victòria a les noies de la pia. La bona defensa i l’encert en atac va donar els seus fruits. Hem de continuar treballant amb les mateixes ganes tota la temporada. Felicitats!!

Sots 25: Pia Olot 36 – 62 Cb Sant Hilari
Primer partit de la temporada per les noies entrenades per Rocha. Davant seu es varen trobar amb un dels millors equips de la categoria. Tot i les ganes, la qualitat d’una de les jugadores visitants va fer inútil qualsevol esforç realitzat per la Pia. Ella sola va ficar 32 punts. La setmana vinent tornarem a lluitar!!!!

Junior Masc: C.b.Torroella 51 - Escola Pia Olot 50
Partit lluitat fins l’últim moment. La sort no va acompanyar els nois de la pia. L’encert en els triples va portar el partit fins el límit. Es va deixar passar una bona ocasió per aconseguir la victòria. Hem de continuar amb les mateixes ganes i que algun jugador faci un pas endavant i començar a agafar més responsabilitats.

Sots 21: Palafolls 72 – 69 Escola Pia Olot
Derrota dolorosa de la Pia. No es va agafar mai el ritme del partit. La defensa zonal del Palafolls i les errades en els llançaments de la pia, no varen permetre que la victòria fos per la Pia. El fet de tancar el rebot defensiu va impedir segones opcions de tir i alhora que ells varen aconseguir moltes segones accions de llançaments al ser més forts físicament dins la zona. Alguns jugadors no varen estar a l’alçada del que s’espera d’ells. Hem de treballar més.