dilluns, 26 de setembre de 2016

BÀSQUET-Cròniques de la jornada 24/25 setembre

Dos partits els disputats al pavelló de l’escola, amb resultats diferents. 

Junior masc: Escola Pia Olot 39 – 69 Farners B
Els juniors reforçats per 3 cadets, mai van poder plantar cara a la major intensitat dels de santa coloma, des de bon principi es va veure una diferencia molt gran a la intensitat física dels dos equips. Tot i així es va lluitar fins al final, em de seguir treballant. Al final les coses aniran arribant.


Sots 21: Escola Pia Olot 79 – 45 Cassanenc
Tot i el marcador final l’escola pia va tenir que lluitar de valent per emportar-se la victòria. El primer quart va acabar amb el resultat de 9 – 20 desfavorable a la pia. Va ser en el segon període quan els nois de la pia van entrar de ple en el partit i amb un bàsquet ràpid i dinàmic van aconseguir eixamplar la diferencia en el marcador. Es van veure moments de molt bon bàsquet en el pavelló de la pia.
     
Júnior femení:Grifeu llençà 35 – 32 Escola Pia Olot 
Resultat molt ajustat. La victòria podia haver caigut per la part de la pia. Un sèrie de males decisions varen fer impossible la victòria. Hem de continuar treballant per tal de millorar la nostre anotació.


Cadet femení: Santa Coloma 37 – 45 Pia Olot
Les Cadet femení, es varen desplaçar a santa coloma per disputar un partit amistós. Les noies de la Pia van tornar amb la victòria. Un partit molt divertit que va servir per donar finalitzada a la pretemporada i començar la lliga la setmana vinent.