dimarts, 17 de maig de 2016

BÀSQUET - Cròniques partits 14 i 15 de Maig

Mini Femení: Palamós 64 – 60 Pia Olot
Molt bon partit de les noies de la Pia que van plantar cara al primer classificat del grup. Es va veure una actitud molt positiva durant tot l’enfrontament degut a les ganes de victòria de les noies de la Pia. Felicitar-les pel seu treball que dia a dia es veu el seu progres.

Infantil femení: Torneig 
Aquest cap de setmana dia 21 de maig, les noies es desplaçaran a sant julià de Vilatorta per disputar un torneig. Des d’aquí els i enviem tota la força i molts ànims.

Infantil Masculí: Pia Olot 48 – 36 C.B.Quart
Els nois de la Pia van sortir concentrats i amb una gran lluita i el domini del rebot varen poder jugar còmodament la majoria de les parts. Una victòria més que fa que les ganes de seguir treballant i aprenent augmentin.

Cadet Masculí 1: Pia Olot 70- Vedruna Palafrugell 42
(26-9/11-11 // 12-11/21-10)
Un bon final de temporada el que es va viure aquest dissabte passat al pavelló del Pia Olot, on els locals van començar amb un parcial de 26 a 9 durant el primer període, desgastant-se en defensa per trobar cistelles fàcils. Durant el segon període, l’atac local va afluixar realitzant un parcial d’11 a 11, tot arribant a la mitja part amb un resultat de 37 a 21. Durant el tercer període, tot i els pocs punts (12-11) es va poder veure cistelles treballades però, no va ser fins l’últim període que, els locals van tornar a mostrar una gran actitud en atac arribant a un marcador final de 70 a 42. Cal destacar la gran qualitat tàctica dels nostres jugadors que es va poder veure en alguns moments del partit, aspecte motivacional per seguir treballant de cares a la temporada vinent.
BONA TEMPORADA NOIS! 

Cadet Masculí 2:Ceset 72 – 54 Pia olot

Partit on el marcador no reflexa la igualtat disputada a pista. Un molt bon inici de l'equip olotí va permetre portar el control del partit durant el primer quart, i arribar al descans encara amb tot per decidir. A la segona part, però, l'acumulació de faltes personals dels jugadors interiors van obligar a jugar amb inferioritat física que el ceset va aprofitar dominant el rebot per anar-se'n a l'últim quart amb una còmode renda de 15 punts. L'últim quart va tornar a ser com la primera meitat, molt igualada i on el marcador es va mantenir fins al final. Bon partit dels jugadors del cadet contra un rival potent a la lliga.