dilluns, 2 de maig de 2016

BÀSQUET - Croniques jornada 30 Abril i 1 de Maig

Cadet masculí 1: Escola pia Olot 41- C.B.Bescanó 51 
UN INICI IRRECUPERABLE
El Pia Olot va sortir totalment desconcentrat en el primer i segon període amb alt percentatge de cistelles fallades i permetent cistelles fàcils al rival, el qual va agafar un avantatge de 23 punts a la mitja part amb un resultat de 10 a 33. Per sort, els locals van reaccionar i van començar a demostrar el seu joc concentrant-se en l’atac i reduint la diferència en el marcador però, no va ser fins l’últim període on es va veure la clara diferència en el joc arribant a una diferència de 10 punts en el resultat final, 41 a 51. 


Infantil masculí: Escola Pia Olot 52 - C.B.Bescanó 47

Partit disputat en tot moment. Els infantils de l'escola pia van lluitar en tot moment, però en el tercer i quart període, una pèrdua important de pilotes per part de l'equip local va permetre al Palamós agafar un avantatge de 8 punts. A partir d'aquest punt, els locals s'ho van creure i van sortir amb una defensa pressionant i amb domini del rebot, que els va permetre córrer i jugar còmodes a l'atac i així posar-se per davant del marcador altre cop. Als últims dos períodes, els locals no van baixar els braços i van seguir amb un bon encert de cares a cistella i acabar guanyant el partit.

 Parcials 14-13/12-21/12-7/14-6

Preinfantil femení: Escola Pia Olot 58 - C.B.Olot 59
16-12/19-18//11-12/12-17
AMB EL CAP BEN ALT
Un últim quart amb intercanvi d'accions a cistella i pèrdues de pilota per part dels dos conjunts fa que el marcador acabi pel costat de les visitants, més encertades en les accions dels dos últims minuts de partit.
La defensa zonal (no permesa en aquestes categories de formació), presentada un cop més per l'equip del C.B. Olot, va donar molts problemes a les jugadores locals, ja que quan la jugadora tenia la pilota les defensaven a dos metres, provocant així llançaments de 6,25 amb percentatges molt baixos d´encert en aquestes edats, on és el primer any que juguen a cistella gran. Tot i això, les jugadores de l´escola van buscar recursos ofensius diferents, buscant el contacte, tot intentant superar l´espai zonal de les defensores, i també, corrent al contraatac per trobar aquests avantatges en situacions d´1c1. 

Felicitar a les nostres jugadores pel progrés i millora constant, pel treball i joc en equip, i per seguir demostrant dia a dia, la importància de la formació per sobre de qualsevol victòria.

 


Mini femení: Vedruna Palamos 83 - Escola Pia Olot 37
Dura derrota que es podia preveure segons la classificació. Tot i la derrota contra el Vedruna per 83 – 37 el partit va estar molt ben jugat per les noies de la pia les quals els va interessar ven poc el resultat tal i com es mostrava la seva actitud dins la pista. Fins l’últim moment vam donar guerra no en el resultat però si en les accions de la pista fet que en alguns moments les noies del vedruna perdessin els nervis i les noies de la Pia guanyessin un pel de confiança. Bon partit noies a seguir lluitant.

Junior femení 2: Cb farners 69 - Escola Pia Olot 51
2 quarts molt dolents provoquen la derrota del junior femení. Un mal començament de partit va condicionar el joc de les juniors que van caure a sta coloma.

Sub-21: Cb bescano 73 – 78 Escola Pia Olot
Partit resolt a la prorroga. S’acaba la temporada amb una victòria que sempre es important i s’aconsegueix acabar primer de grups. A destacar el debut de Guillem Vila.

Cadet masculí 2: Palafurgell 46 – 55 Escola Pia Olot
Partit resolt als últims minuts. El millor del partit el resultat. El fet de jugar un diumenge al matí es va notar a les cames dels nostres jugadors. Esperem una ràpida recuperació de l’Arnau “possible esquinç al turmell”.