dilluns, 30 de maig de 2016

BÀSQUET - Cròniques jornada 28 i 29 de Maig

Preinfantil femení: Uni Girona 63 - 39 Escola Pia Olot
19-4/10-8//18-12/16-15
UN PARCIAL DE 14-0 TRENCA EL PARTIT
El passat dissabte les noies de l'Escola Pia tancaven la temporada contra l'Unigirona, equip que ja havia assegurat la seva primera posició a la lliga. Valors a treballar també i important per la formació integrat del jugadors i jugadores de l'escola.

El partit va començar equilibrat amb uns 5 primers minuts amb un marcador baix però igualat. El segon quart l'Uni girona amb una molt bona defensa de les línies de passada els va permetre recuperar pilotes a camp ofensiu i finalitzar amb superioritat, cosa que tot i el temps mort demanat, va acabar amb un parcial de 14-0 que va trencar el partit.

A partir d'aqui els quarts van ser més equilibrats en general i inclòs algún el van guanyar les jugadores de l'escola. Es va poder veure malgrat el resultat, una molt bona progressió dels dos equips des de l'inici d'aquesta temporada..presa de decisions en situacions de 1x1, lectura avantatges col·lectius(2x1 i 3x2), bones posicions i accions defensives, treball de la línea de passada, entre altres aspectes que, per casualitat, el mateix partit que va obrir la lliga, l'ha tancat.
Felicitar a les jugadores per la gran temporada que han fet, malgrat el mal regust de boca de tancar-la amb derrota. Un cop més dir el que els he estat repetint al llarg de la temporada, competir, progressar, tenir valors, jugar en equip, esforçar-se, va per davant d'un marcador, el qual moltes vegades ha estat just amb tot el treballat i d'altres no tant.
Enhorabona!Infantil masculí : U.E.Tossa 57 - Escola Pia Olot 52
L'infantil masculí va acabar la segona fase amb una derrota. L'equip durant tot el partit va mantenir un avantatge mínim amb un encert elevat. Tot i així, a la sisena part segut a la falta de concentració en defensa i errors d'encert els locals es van acostar i finalment no van poder solucionar el partit. Una única derrota on els infantils han guanyat cinc de sis partits i queden a davant la classificació.