dilluns, 9 de maig de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 7 i 8 de Maig

Mini fem: Escola Pia Olot 53 – 56 C.B.Roses

Derrota que no reflexa el joc de la Pia. En tot moment la Pia va desplegar un molt bon joc ofensiu trobant molts forats per entrar a cistella fruit del joc obert que estava a la pista, però em defensa pecàvem de jovenetes i ens podien entrar cada vegada. A poc a poc ens va manar ficant a to i vam aconseguir una defensa més dura i ferma deixant poc espai a les jugadores rivals fet que ens va permetre guanyar dos períodes seguits. Es va arribar a l’últim període amb un resultat molt apretat i per mala sort nostre no es va poder capgirar el marcador a favor nostre. Bona feina noies a seguir LLUITANT!!!!

Preinfantil femení: La Salle Palamós 57 - Escola Pia Olot 52
7-13/15-18//23-13/12-8
SENSE ACTITUD NO ES POT COMPETIR
Dissabte passat les noies de l'Escola es presentàven a Palamos per jugar un partit contra un bon rival. Aquest semblava que començava de cara per les jugadores de casa, que tot i no desplegar un gran joc, a partir d'accions puntuals, van aconseguir un marge de 9 punts d'avantatge a la mitja part. A partir d'aqui, un canvi de mentalitat de les jugadores locals, més actives i amb una marxa més, jugant amb equip i saltant als 2x1 a les cantonades, va capgirar el marcador en 10 minuts. 
Les nostres jugadores, contràriament al que estem acostumats, no van poder contrarrestar el joc local, però no per falta de nivell ( ja que en general eren dos equips bastant igualats), sinó per la falta d'actitud general i el poc joc en equip mostrat, que van fer que merescudament el partit se l'emportés el conjunt de la Salle Palamós, i amb ell també, l'average per la lluita de la 4rta posició a la lliga. En general l'actitud va ser passiva i es va estar més pendent dels errors que cometia l'arbitratge ( el qual també està aprenent ), enlloc d'enfocar l'esforç en el que sempre hem comentat que són els nostres objectius. No es tracta de guanyar o perdre, sinó d'aprendre i formar-nos, no només a nivell de joc, sinó també en valors i actitud, a il·lusionar-nos per l'esforç i la millora constant. La setmana passada es va perdre treballant molt a pista, i es va poder marxar amb el cap ben alt, aquest dissabte passat no podem dir el mateix. Cal aprendre dels errors i seguir endavant! 

Infantil femení : C.B.Banyoles 80 – 30 Escola Pia Olot
Després de jugar unes 4 primeres parts molt bones i anar perdent de 7 a la mitja part, les nenes del Banyoles amb la permissivitat total de l’àrbitre ens han fet una defensa totalment il·legal, parant les jugadores amb els genolls, braços, agafant... I lo més lamentable cridant a tota l’estona mentre defensaven. Una derrota per oblidar.

Palamós 30 – 42  Escola Pia Olot
Jugàvem l’últim partit de lliga al camp del Palamós, un partit on buscàvem un petit objectiu, dins la temporada tant dura i espero aprofitada, era poder quedar com a primer equip de la garrotxa hi ho hem aconseguit. Molt contents per a les noies que han treballat molt dur i em patit molt.
L’equip acaba la temporada de la millor manera possible. I ho celebra amb un dinar d’equip!! 

Junior fem 2: Blanes 65 - Escola Pia Olot 29
Enhorabona per el subcampionat de Nivell A Femení de Girona!
Derrota de les juniors en l'últim partit de la temporada que te un gust a victòria!! El junior queda subcampió de Girona!! Cal felicitar a les jugadores per la gran lluita i actitud en aquesta fase final que ha estat marcada per les lesions que han patit la majoria d'elles!!! Enhorabona noies, us ho mereixeu!!!
Jugadores: Adela, Alexandra, Laia, Aina, Coralí, Alba, Maria, Íngrid, Txell i Irene.
Entrenadora: Sílvia Fernandez
Junior fem 1: Palafurgell 40 – 30 Escola Pia Olot
Partit marcat per les nombroses baixes de l’equip. Nomes teníem disponibles 6 jugadores de pista. Es va fer el que es va poder.

Infantil Masc: Escola Pia Olot 77 – 32 Tossa
Bon partit el jugat pels nois de la Pia. Es van poder veure jugades de gran qualitat i tots els jugadors van participar activament en el joc. Felicitats nois!!!