dilluns, 23 de maig de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 21 i 22 de Maig

Escoleta: Escola Pia Olot - Biseroques
L'equip masculí de l'Escoleta va guanyar el passat dissabte davant de l'Escola Biseroques. L'escola no disposava de prou jugadors i dos dels nostres es van presentar voluntaris per donar-los un cop de mà i poder disputar el partit. Es va mostrar molt bona actitud durant el partit i sobretot fairplay davant d'aquest fet.


Preinfantil femení: Escola Pia Olot 64 - A.E.Fornells 14
28-2/16-7//19-5/2-0
Després de la lliçó apresa al camp de la Salle, les jugadores de la Pia sabien de la importància de treballar els 40 minuts de partit, independentment de l'equip contra el que jugaven. Bon treball de presa de decisions en les situacions de 1x1 i moviment sense pilota i per altre banda responsabilitat individual en defensa,estar actiu tant defensant el jugador amb pilota com el treball de la línea de passada. S'ha mostrat una bona actitud durant els 40' minuts, independentment de com anava el marcador ( el qual s'ha tancat a l'inici del 7é període), aprofitant en anotar en situacions de recuperació de pilota en camp ofensiu i mostrant l'aprenentatge d'objectius treballats durant tota la temporada.


Mini femení: Escola Pia olot 64 – 59 Cb Bescanó
Molt bon partit de les noies de la Pia que després de perdre dos setmanes consecutives per 3 i 5 punts respectivament aquesta vegada es van poder emportar elles el gust dolç de la victòria.
Es va veure un joc molt ordenat, els aficionats que van venir a veure l’enfrontament es van emportar moltes jugades dignes de categories més altes. En resum va ser un partit perfecte per poder tancar la temporada 2015/16, en un últim partit que va resumir d’una manera molt bona el creixement individual i col·lectiu de cadascuna de les jugadores. Felicitats a tot l’equip del Mini Femení.

Infantil femení: L'INFANTIL SE'N VA DE TORNEIG A SANT JULIÀ DE VILATORTA!

Gràcies a tots!!! Un cap de setmana molt intens...i on em pogut veure que el fet d'haver estat a nivell A.. ha estat profitós.. després de guanyar al C.B.Tona..Manlleu i Vilatorta amb comoditat però concentrades i posades dins els partits ( quasi en tot moment) vam acabar el dissabte jugant contra un gran Osona taronja.. Vam perdre de molts però també vam ser l'equip que els hi em fet més punts...
També va tocar jugar la segona posició amb El Femení Osona negre... hem perdut, molts de nervis, molt pocs punts ( 16 a 12)..però molt emocionant.. i el més frustrant em guanyat tres parts. Un equip molt treballat.Crec que han estat millors que nosaltres..
Un cap de setmana genial però les jugadores de l'Escola han acaban molt cansades.. Felicitar-les, ja que jugar a les 4 de la tarda a ple sol en pista exterior donant-ho tot...no té preu.

Si voleu veure més fotos del Torneig del "Tupí", ho podeu fer accedint a la següent pàgina web, on hi trobareu més informació i fotos dels equips participants: http://vilatortabasquet0910.blogspot.com.es/Junior femení 1: EL JÚNIOR FA UN AMISTÓS CONTRA EL CAMPRODON
Aquest cap de setmana després acabar la lliga, ens vam desplaçar a Camprodon per disputar un partit amistós dins una matinal de bàsquet. Molt bon ambient.

Infantil Masculí: Palamós 45 – 65 Escola Pia Olot
Amb aquest resultat els nois aconsegueixen la primera posició del seu grup, quedant un últim desplaçament a tossa. Molt bona segona volta de tot l’equip.

Cadet masculí: Escola Pia Olot 69 – 59 Porqueres

Tot i dues baixes importants, tanquen la temporada amb una bona victòria.