dilluns, 25 d’abril de 2016

BÀSQUET - Cròniques 23 i 24 d'Abril 2016

Escoleta: Els més petits i més petites de l'extraescolar van gaudir d'una matinal de bàsquet escolar on van disputar diferents partits al llarg del matí.

Junior femení 2: Escola Pia Olot 62 - Sant Hilari 45
Victoria important de les jugadores del junior femení que malgrat tots els problemes físics i lesions que estan patint aquest final de temporada estan donant la cara en la fase final, i lluiten per aconseguir el primer lloc que dona la plaça per anar als campionats de Catalunya. Cal destacar la bona actuació de les jugadores que ens varen venir a ajudar del junior fem 1.


Junior femení 1: Escola Pia Olot 48 - Bàsquet La Bisbal 46
Partit emocionant fins el final. L’equip de la pia va aconseguir una important victòria que el permet seguir liderant la classificació. Les jugadores més veteranes van estar molt encertades en els moments finals. Agrair la col·laboració de les Infantils en el final de temporada.

Mini femení: Escola Pia Olot 53 - C.b.Caldes Malavella 33
Després d’un primer quart desastrós tot feia pensar el pitjor per la Pia ja que va començar perdent 0 – 8. Però la lluita que fiquen aquestes noies dins la pista és bestial i van poder capgirar el resultat aconseguint una victòria molt ben treballada per a totes i cada unes d’elles.

Preinfantil femení: C.B.Olot 38 - Escola Pia Olot 75
14-14/6-22//8-23/10-16
Després d'un inici de partit esbojarrat, segurament per la suma de diferents factors: un derbi, un pavelló de vidre en que es veu l'exterior, diada de sant Jordi, etc.. Les noies de la Pia es van emportar una merescuda victòria. A partir del 3r quart una molt bona defensa tant de la jugadora amb pilota com les línies de passada va permetre recuperacions de pilotes en camp ofensiu i cistelles ràpides. 
L'alçada de les locals(C.B.Olot) els va permetre realitzar cistelles de rebots ofensius i també avantatge en passades per sobre el cap, però mica en mica les visitants van començar a contrarestar aquest aspecte amb velocitat i aprofitant el bot alt per recuperar pilotes.
Una tònica general de bona lectura de l'espai lliure per generar a partir de l'1x1, juntament velocitat i duresa en les accions de les jugadores de l'Escola Pia. El ritme ofensiu i defensiu es va mantenir fins al final del partit i les visitants no van permetre que el C.b.Olot s'acostés en el marcador. 
Infantil femení: Escola PPia Olot 42 - CBGX 34

Derbi que es queda a casa. Una victòria molt necessària i molt treballada. Partit guanyat des de la defensa.

Infantil masculí: Quart 51 – 68 Escola Pia Olot

Bon debut dels infantils en la segona volta de la competició. El bon joc desplegat per la pia va permetre una gran victòria

Cadet Masculí 2: Escola Pia Olot 56 – C.B.Blanes 72
El resultat final no fa justícia al joc fet per la pia. Fins els últims minuts es va jugar de tu a tu. En molts moments van estar ficant en molts problemes a un equip superior a ells.

Sots- 21: Escola Pia Olot 55 – 61 Ripoll
No va poder ser, fins l’últim segon es va lluitar per la victòria, però els tirs lliures en aquesta ocasió van ser contraris als interessos de la Pia. Bon partit en línies generals tot i la manca d’encert amb els triples i els tirs lliures.