dilluns, 18 d’abril de 2016

BÀSQUET - Cròniques 16 i 17 d'Abril

Escoleta Masculí: Escola Pia - Escola Sant Roc
Escoleta femení: Escola Biseroques - Escola Pia

Partit molt igualat fins a la mitja part. A partir d'aquest moment es va notar el cansament i es va fallar en alguns aspectes defensius(normal en aquestes edats). Molt bona actitud de les petites de l'Escola Pia, les quals animem a que segueixin així!


Mini femení: Palafolls 52 – Escola Pia Olot 41


Les mini de la Pia perden després de dominar tot el partit. Un molt dolent 6è període en el que no em sabut aturar l’anotació del Palafolls i fent múltiples errors defensius ens ha condemnat a la derrota. Bon partit amb detalls a millorar.

Preifantil femení: Escola Pia Olot 63 - C.E.Palamós 13
APRENDRE DELS ERRORS
10-4/16-6//27-3/10-0
Tot i la lliçó de la setmana passada, en la qual tots els partits s'han de competir 40 minuts i no pots confiar-te mai contra cap rival, a les preinfantils de l'Escola els va costar arrencar contra un C.E.Palamós que tot i ser cuer en la classificació ha millorat notablement el seu joc des del partit jugat a primera volta.
Els primers 15 minuts de partit, les locals van generar ocasions, van agafar rebots ofensius, però la pilota no volia entrar.. a partir del 4rt quart però, la cosa va canviar, les ocasions generades van començar a entrar i això va fer agafar més confiança a les nostres noies, pujant el ritme defensiu i recuperant més pilotes prop de la cistella ofensiva i tornar a creure amb nosaltres. A partir d'aquí es va marcar un abans i un després en el partit. Tot i fer un joc amb poca fluïdesa a nivell general, on moltes cistelles van ser anotades a partir d'accions individuals (que no vol dir, que no juguessin en equip, sinó que la majoria d'ocasions es treia avantatge per finalitzar des de l'1x1), va permetre a les jugadores de l'Escola a recuperar algunes sensacions per afrontar el que queda de temporada.Infantil femení: Escola Pia Olot 47 – Vilafant 52
Quan veus les ganes de jugar, la intensitat i la lluita fins el final, no es pot demanar res més. Avui no ha caigut del nostre costat però es igual, ens em de quedar que fins l’últim minut i hem set. Felicitats nenes i el cap ben alt.

Cadet masculí 1: Vedruna Palafrugell 39 - Escola Pia Olot 68
UNA VICTÒRIA TREBALLADA A MIG GAS
(8-12/12-3//7-32/12-21)

Un Pia Olot totalment desconegut en atac comença amb mal peu el partit, arribant d’aquesta manera a un resultat de 15-20 a favor dels locals a la mitja part. La millora del joc en atac, i sobretot en defensa, va permetre encistellar de manera fàcil agafant un avantatge de 20 punts (27-47). El resultat final va ser 39-68 ja que el Pia Olot va continuar en la seva bona dinàmica, lluitant cada pilota i jugant en equip. 

Cadet masculí 2: C.B.Blanes 53- Escola Pia Olot 56
Partit molt disputat el jugat en que el vam poder guanyar de tres treballant molt bé en equip i sàpiguen sortir dels moments complicats poden guanyar al final.


Junior femení 1: Escola Pia Olot 45 - C.B.Palafrugell 43

Partit molt disputat el jugat a la pia que al final va caure pel nostre costat.

Junior femení 2: Escola Pia Olot 31 - C.B.Blanes 38
Derrota dolorosa la que va patir el junior fem 2 contra el Cb blanes. Va ser un partit molt dur i molt físic on cal destacar la gran actitud defensiva de les jugadores del Pia Olot.

El desencert en atac i el nerviosisme durant el partit va provoca que errors que van aprofitar les jugadores del Cb Blanes.
En aquesta vida si caus es per tornar-te a aixecar!! I això es el que intentarem al partit de la setmana que ve, poder aconseguir l'objectiu que teníem a principi de temporada. Queden 3 partits per aconseguir-ho!!