dimarts, 15 de març de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 12 i 13 de Març

Infantil Masculí Escola Pia 80 - Tossa 43
Bon partit per part dels infantils de l'Escola Pia. Van sortir concentrats en tot moment i amb un actitud molt lluitadora. Aprofitant el contraatac després de rebots ofensius i trobant els espais en el moment oportú van aconseguir anar per davant al marcador durant tot el partit.
La defensa pressionant i envitant talls dins la zona dels jugadors visitants van fer que els costés molt l'encert. Tot i així, a la cinquena part, els jugadors visitants es van acostar al marcador, i els infantils van sortir a la sisena part amb una actitud que va fer que marxessin de quasi 20 punts de diferència. Victòria merescuda que reflecteix l'actitud, les ganes i el treball de l'equip.

Cadet masculí 1: Descansa

Cadet masculí 2: Escola Pia 60 - Palamós 68
Partit a priori desigual on ens enfrontàvem al 3r classificat amb només 5 jugadors cadets i 3 de més petits que van venir a ajudar-nos. Tot i així el caràcter no va faltar i mentre van durar les forces vam anar per davant al marcador (4 punts per sobre al descans). Tot i així al tercer quart es va tenyir de color vermell i els visitants van agafar una avantatge al marcador que van anar controlant fins al final del partit. Bon partit però dels nostres cadets.

Sots 21 masculí: Ripoll 80 - Escola Pia 61
Partit igualat fins la mitja part (35-34), un tercer quart on una ratxa increïble de triples de l’equip local ( 7 triples de manera consecutiva) varen fer del tot impossible la victorià del sots-21. Mini femení: Escola Pia 61 - Nou Caules 30
Victoria contundent de les noies de la Pia. El treball en defensa va estar la clau per aconseguir una victòria merescuda ja que feia unes quantes setmanes que no n’aconseguien cap. Totes les jugadores van interpretar molt bé la seva posició defensiva en el camp, “tot i algun que altre despiste”. Dues jugadores van acabar amb 5 personals i una amb 4 amb el qual es pot veure l’alt voltatge que hi havia en la defensa de la Pia. 

Preinfantil femení: Sant Gregori 56 - 79
VICTÒRIA A BATZEGADES
10-23/15-18//20-21/11-7 
Les noies de l'escola Pia que venien d'un cap de setmana de pròrrogues i tenien clar que cada partit s'ha de competir i que no hi ha res decidit. 
Van sortir molt concentrades al primers 5 minuts, fent un parcial de 4-14. Això els va permetre jugar amb menys pressió, però el Sant Gregori va seguir treballant i en cap moment va donar el partit per perdut. Tot i els parcials, el Sant Gregori es va arribar a posar a 6 punts a meitat del 6é període,però les noies de l'escola van tornar a posar una marxa més i marxar de 12 punts entrant als dos últims períodes de 5 minuts. Es va jugar a batzegades, moments de molt control i per contra moments de molt poc, però realitzant situacions col·lectives amb una bona presa de decisions que demostren que estem treballant per bon camí. Felicitats!

Infantil femení: Aplaçat. Les noies de l'equip van aprofitar per fer una activitat d'equip.

Junior femení 1: C.B.Roses 54 - Escola Pia 30
Clara derrota a la pista del Roses. Les nombroses baixes van ser les detonants.


Junior femení 2: C.B.Farners 59 - Escola Pia 54
Bon partit de les juniors durant els 3 primers quarts, amb una molt bona actitud defensiva i un gran joc en atac, però el gran esforç físic  va passar factura a l’últim quart. Tot i la derrota les juniors s'han classificat en segon lloc per a poder jugar la fase final de nivell A.
Ara toca oblidar aquesta derrota i aprendre dels errors i seguir amb aquesta actitud per a poder assolir el nostre objectiu que son els Campionats de Catalunya! Cal destacar que les juniors han estat el millor equip defensor de tota la lliga en la fase regular! Toca treballar durant  molt dur aquesta fase final! Felicitats noies! Juntes som mes fortes!!!!