dilluns, 1 de febrer de 2016

POLIESPORT - Coneixem nous implements i apliquem les normes bàsiques d'esports coneguts!

Benvolguts/des,
En les sessions de poliesport dels últims dies, els alumnes de poliesport han treballat una petita pinzellada d'iniciació esportiva en bàsquet, tennis i futbol. En la següent entrada us expliquem algunes de les activitats i jocs practicats en diferents dies de l'extraescolar :


Treballar les passades i recepcions amb implements poc utilitzats. Tiraven la pilota amunt i havien d'intentar agafar-la amb l'implement. Primer un descobriment individual i després treball per parelles.
En dies anteriors havien realitzat activitat relacionada amb el tennis, en aquesta ocasió, però per primera vegada, van col.locar la xarxa per a que veiessin com es jugava realment i s'ho van passar molt bé!!


En algunes sessions, com a part de tornada a la calma, al final de la sessió, van aprendre algunes normes del basquet, futbol i tennis. Aquests esports han estat els més practicats a poliesport fins al moment. Van haver de buscar les normes que estaven amagades per l'aula de psicomotrocitat i gràcies al treball d'equip adjuntar cada norma amb l'esport corresponent i així formar els murals. D'aquesta manera aprendre normes bàsiques dels diferents esports als quals s'estan iniciant.