dimarts, 2 de febrer de 2016

BÀSQUET - Resultats de la jornada 30 i 31 de Gener

SOTS 21 MASCULÍ: PIA OLOT 68 - 66 ESCOLÀPIES FIGUERES
SOTS 21 MASCULÍ:C.B. L'ESCALA61 - 66 PIA OLOT
Dos partits resolts per la minima i en gran patiment, dues victories que refermen el treball dels nostres jugadors.

JUNIOR FEMENÍ 2: GEIEG-UNIGIRONA VERMELL 65 - 40  PIA OLOT

JUNIOR FEMENÍ 1: LA VALL D'EN BAS 66 - 38 PIA OLOT 

CADET MASCULÍ 2: UNI GIRONA BLAU 60 - 44 PIA OLOT 2

CADET MASCULÍ 1: C.B. SANT NARCÍS  60 - 56 PIA OLOT 1
Partit igualat que no va poder ser..
Un primer i segon període marcat per un desencert en cistelles fàcils va permetre que els locals s'allunyessin en el marcador amb una diferència de 46 a 38 a la mitja part. Un cop reprès el partit, l'equip visitant, amb bones accions conjuntes en defensa, va poder apropar-se al marcador però sense avançar-se, d'aquesta manera veure escapar la victòria,  tot i això  bon partit per part del Pia Olot. 

INFANTIL MASCULÍ:  PIA OLOT 53 - 44 LA SALLE GIRONA
Durant les 6 primeres parts, el partit va ser molt ajustat i els infantils masculí de l'Escola Pia no va trobar la forma de trobar un atac fluid. Al final del partit, es van despertar i a través de bones defenses amb rebot defensiu i atacs ràpids van marxar del marcador i van acabar guanyant de 9. (53-44).

INFANTIL FEMENÍ:  BÀSQUET VILAFANT TARONJA 51 - 53 PIA OLOT 
Partit emocionant fins l'últim segon. Gran partit defensiu amb un atac molt fluït, les cistelles han estat molt repartides entre totes les jugadores, una gran victoria fora de casa.

PREINFANTIL FEMENÍ: C.B.OLOT BLAU 71 - 58 PIA OLOT
Un mal balanç defensiu permet a les jugadores del C.B.Olot emportar-se el derbi de la jornada.
Les jugadores de la Pia van sortir amb ganes de còrrer per evitar trobar-se amb la defensa tancada de les jugadores locals, però es van oblidar de fer el balanç després de perdre la possessió de la pilota, aquestes recuperacions permetia a l'Olot sortir al contraatac i anotar en cistelles fàcils, mentre que les noies de la Pia necessitàven elaborar més les finalitzacions a cistella, en la majoria d'ocasions se'ls permetia el llançament exterior ( en aquestes categories el percentatge d'encert és molt baix) i la defensa del jugador amb pilota era molt flotant. Les noies de la Pia es van mantenir sempre dins el partit ( la famosa linea dels 10 punts), però en aquesta ocasió el C.B.Olot es va emportar la victòria.


 

MINI FEMENÍ: PIA OLOT 65 - 42 C.B.PALAFOLLS
Partit molt complert de totes les jugadores que es van mostrar amb moltes ganes des de l'inici del matx i es va mantenir aquesta línea fins al final. Bona victoria que serveix per seguir sumant amb aquestes jugadores que tenen molt recorregut per davant.