dimarts, 9 de febrer de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 6 i 7 de febrer

MINI FEMENÍ: CALDES DE MALAVELLA 62 -  ESCOLA PIA OLOT 32
Partit molt poc lluït per part de les jugadores de la pia en que tot moment es va veure falta d'intensitat i això va ser determinant. Les guerreres de la pia no els queda altre que seguir entrenant per millorar. 

INFANTIL FEMENÍ: GARROTXA SANJOANENC 25  - ESCOLA PIA OLOT 40
Derbi amb victoria. Un marcador molt baix, fruit de una defensa molt intensa per part de la pia. Gran esforç de totes les jugadores. Una victoria que val per 2!! Felicitats noies.

CADET MASCULÍ 1: ESCOLA PIA OLOT 64  - C.B.L'ESCALA A 81
EL PIA OLOT VA PLANTAR CARA AL LÍDER DE LA CLASSIFICACIÓ
El C.B l’Escala, el líder de la classificació, va visitar al camp del Pia Olot confiat d’emportar-se una victòria fàcil. Una diferència de 9 punts (9-18) en el primer període va donar força als locals per lluitar i reduir aquesta diferència a 3 punts a la mitja part, amb un resultat de 27 a 30. Al tercer període els visitants van reaccionar aprofitant petites errades en defensa del Pia Olot, d’aquesta manera anar-se’n d’11 punts en el marcador (45-56). Al xiular al final del partit el resultat va ser 64 a 81, el qual va donar la victòria al líder però, tot i això cal destacar el gran partit dels locals. 

CADET MASCULÍ 2: ESCOLA PIA OLOT 62  - BÀSQUET ARBUCIES 60
Partit en gran lluita, marcador ajustat durant tot el partit que es va decidir en l'últim minut. Important victoria contra un rival directe.


JUNIOR FEMENÍ 1:ESCOLA PIA OLOT 41 -ESCOLÀPIES DE FIGUERES 42

Una molt dolenta primera part feia pensar el pitjor, el resultat era 7 - 23. Però amb un gran esperit de lluita van tornar entrar al partit. al final no va poder ser, derrota immerescuda per Pia Olot 41-42 Escolàpies Figueres.

SOTS 21 MASC: JOVENTUT CELRÀ 77 - ESCOLA PIA OLOT 73
Molt bon partit que els permet acabar en cinquena posició a la primera fase. S'haurà de lluitar per estar entre els 10 millors de la categoría.