dimarts, 23 de febrer de 2016

BÀSQUET - Cròniques de la jornada 20 i 21 de febrer

Mini femení: C.B.Roses 45-52 Escola Pia Olot
Tot i que només varen poder ser 7 jugadores, van aconseguir una victòria amb una actitud brillant davant un adversari que no va posar les coses fàcils. Amb això aquestes jugadores demostren que el bàsquet l'escola pia no s'arruga davant de les adversitats!!


Pre Infantil femeni: A.E.FORNELLS 35 - ESCOLA PIA OLOT 49 
8-20/10-12//6-9/11-8

Les noies del preinfantil van sortir amb molt bon ritme, el qual els va permetre robar pilotes i finalitzar amb cistelles en situacions de superioritat ofensiva, acabant els 2 primers temps amb un resultat de 8-20. Aquesta diferencia els ha donat la possibilitat de jugar amb més comoditat i en ocasions han baixat el ritme defensiu i també han encadenat més errades ofensives per manca de tensió. Les jugadores de fornells van seguir treballant i donant dificultats a les noies de l'escola per anotar ens situacions estàtiques on es notava la falta de ritme després de dues jornades de descans. A partir del 3r quart el partit ha estat més igualat, però la renda inicial es va anar manenint. Cal destacar el bon treball i esforç en fonaments nous incorporats als últims entrenaments.Infantil femení :Geieg 64-14 Escola Pia Olot
Les noie de l'escola van fer el que varen poder davant d'un rival que ha demostrat clarament en cadascuns dels seus partits que volen lluitar per a la fase final. Tot i això l'equip de l'escola pia va ser un dels que els i va aguantar més els peus i no les van deixar de defensar mai.

Junior femení 1:Escola Pia Olot 42-61 CB Banyoles
Bon partit fins a la mitja part. el tercer quart va ser el que va marcar el desenllaç del partit. Un parcial de 11 a 22 va trencar el partit. Molt bona actitud de les jugadores.

Junior Femeni 2: PIA OLOT 53 - FRESKIBO CB BLANES 39
17-6/5-16/13-2/18-15
Molt bon partit el que es va veure entre el Pia Olot 2 i el CB blanes.Un partit d'una gran intensitat defensiva per part de les jugadores de la pia, que tot i la desaventatge d'alçada van saber jugar el seu joc i emportar-se una victoria q les acosta mes cap a la fase final.

Infantil Masc: Bisbal 10-60 Escola Pia Olot
Partit sense color, la superioritat dels nois de la pia va ser inqüestionable.
Cadet Masc 1: Escola Pia Olot 31- 62 C.B Bescanó 
UNA PRIMERA PART QUE DECIDEIX EL FINAL DEL PARTIT
L'escola Pia Olot va afrontar un primer i segon període a una intensitat  molt inferior a la dels visitants, el qual va suposar que el C.B Bescanó jugués el seu joc fàcilment tot deixant una diferència de 21 punts a la mitja part (18-39). Un cop reiniciat el partit, els locals van augmentar la intensitat guanyant d'1 punt el parcial del tercer període però, al quart i últim període el malson va tornar a aparèixer realitzant un parcial de 4 a 15 punts, arribant a un resultat final de 31 a 62. 

Cadet Masc 2:Escola Pia Olot 48- 69 St Narcis
Tot i la lluita dels jugadors de la pia la qualitat del sant narcís va impedir un millor resultat. A destacar els 22 punts anotats per la Pia a l'últim quart.
Sub-21:Descans
Aquesta semana comença una segona volta que esperem que sigui igual o tant bona com la primera.