dimarts, 16 de febrer de 2016

BÀSQUET - Cròniques 13 i 14 de febrer

Mini fem: Pia olot 36 - 52 Vedruna
Derrota del mini contra el líder del grup. Partit molt treballat per part de les locals tot i que el resultat va acabar sent desfavorable. Tot i això a poc a poc es van veient els passos de millora que les jugadors están fent. Esperem que no se'ls i acabi la corda i puguin seguir disfrutant i jugant tant com ho fan fins ara.
 
Infantil Masculi: Pia Olot 48-54 St Narcís
Partit ajustat en moltes parts del partit. En moments claus del partit, un desajustament de la defensa dels infantils va fer que l'equip visitant es poses per davant amb una diferencia de fins i tot 10 punts. La constant lluita va fer que el marcador es tornés a ajustar, pero el temps es va tirar a sobre i van acabar perdent de 6. Tot i aixi, durant tot el partit es va veure clara l'actitud lluitador que van tenir els infantils.
 
Infantil fem: Pia Olot 31-65 Banyoles
Tot i que el rival era molt superior en tots els aspectes...l'equip va intentar donar la cara sense cap mena de sort amb atac, amb un defensa molt tova la qual en dos parts molt dolentes 2 i 7 el parcial va ser de 20 punts en contra...

Cadet Masc 1: C.B Farners 60 - 78 Pia Olot 
VICTÒRIA AMARGA
Un primer període amb bones accions espontànies en atac van encaminar el resultat cap a la victòria però,  no va ser fins al segon període, amb un parcial de 13 a 32 favorable al Pia Olot, que van desmarcar-se en el marcador amb un resultat de 23 a 51 a la mitja part. 
El joc dels visitants va començar a desfer-se al tercer i quart període, sobretot aquest últim (23 a 10 de parcial),  marcat per un joc i una guerra d'individualitats en atac que va portar a un resultat final de 60 a 78.
 
Cadet Masc 2: Girona D 68 - 65 Pia olot
Partit molt igualat, amb alts i baixos per parts dels dos equips i amb alternances constants en el marcador. N'és exemple que l'ultim l'últim quart comencés amb 10 punts d'avantatge local, es passés a +7 visitant per acabar guanyant els locals de 3, tinguent opció l'escola pia d'empatar el partit. Al final resultat ajustat en un partit molt dur on l'actuació arbitral no ha ajudat a tenir un partit plàcid i de fair play.