dimecres, 13 de gener de 2016

POLIESPORT - Globus, voleibol i goalball!!


El passat dilluns, els alumnes de poliesport, van tornar a realitzar l'activitat després de les vacances de nadal. 
A la primera sessió de l'any es va començar a fer una activitat de coordinació oculo-manual amb globus, per després iniciar-se al voleibol.
Primerament s'havia d'evitar que el globus toques al terra, controlant-lo amb alguna part del cos. També es va afegir una pilota i havien de conduir la pilota sense oblidar-se del globus.
Seguidament van sortir a fora i van realitzar activitats de passades i recepcions individualment i per parelles amb la pilota de voleibol.
Aqui us deixem unes imatges de la sessió.


A la tornada a la calma, i per tancar la sessió, els alumnes van realitzar una petita activitat enfocada al goalball. El goalball és un esport d'equip practicat per esportistes amb dèficit visual i que consisteix en detectar la trajectoria de la pilota ( que porta uns cascavells) amb la oïda i evitar que et facin gol. Els alumnes es van iniciar en aquest esport amb una activitat més senzilla, asseguts amb rotllana i amb els ulls tapats i s'havien de passar la pilota entre ells. En aquesta activitat el silenci va ser molt important..shhhhhht!