dimarts, 10 de novembre de 2015

POLIESPORT - Desenvolupem les Habilitats motrius bàsiques (desplaçaments) per iniciar-nos a l'atletisme!

La setmana passada els participants de l'extraescolar de poliesport van realitzar activitats i jocs per treballar les diferents habilitats motrius bàsiques, principalment els desplaçaments i els llançaments enfocats a l'iniciació en l'atletisme.
Després de l'escalfament on van jugar al joc dels paquets, realitzant diferents formes de desplaçament ( peus junts, caminant, corrent endavant i endarrere, etc..)
Seguidament van realitzar el joc de salvar al company. Un de cada grup iniciava el joc i havia d'anar a tocar un con i tornar a recollir a un dels companys que estava sol, així successivament anat sumant els jugadors del grup fins aconseguir ser-hi tots.

També van realitzar un circuit d'habilitats, on havien de posar en pràctica diferents formes de desplaçament en funció dels obstacles que s'anaven trobant en el camí: Des d'una corda que era un pont que havien creuar sense perdre l'equilibri, fins a diferents roques que havien de saltar sense tocar amb els peus junts.  
Un altre dels jocs va ser el "Joc del Mocador", s'havien de repartir els números ells mateixos ( amb l'ajuda de la monitora) i aconseguir atrapar el mocador abans que el participant de l'equip contrari. Quan tots dos participants aconseguien agafar-lo a la vegada, cap dels dos el volia deixar!!


I finalment per acabar, van realitzar una activitat de tornada a la calma de punteria, les bitlles, en la que consistia en aconseguir tombar les bitlles amb llançaments amb la mà i una pilota de tennis, o amb el peu amb una pilota de futbol..alguns dels participants ho celebraven així.