dimarts, 22 de setembre de 2015

XIV JORNADA DE MONITORS D'EDUCACIÓ NO FORMAL A SARRIÀ

El passat dissabte 19 de setembre de 9 a 1 del matí, alguns dels monitors d'educació no formal de l'Escola Pia d'Olot, van assistir a la XIV jornada de monitors d'educació no formal de les diferents escoles pia de Catalunya a l'Escola Pia de Sarrià (Barcelona).


La trobada va iniciar-se amb una xerrada sobre " Els valors de l'esport com a font de superació", a càrrec de Jon Santacana un jove medallista paralímpic que va explicar en primera persona com era el seu dia a dia i com lluitava constantment per seguir-se superant, malgrat les diferents adversitats que s'havia trobat al llarg de la seva vida personal i esportiva.
Qui és Jon Santacana?

Seguidament es van realitzar diferents tallers orientats a l'educació No Formal (des de conflictes entre families i/o monitors, jocs d'interior, activitats amb presa de decisions, entre altres..) , les quals cada monitor i monitora havia escollit en funció dels seus interessos. 
Va ser un matí ple de noves experiències i transmissió d'aprenentatges juntament amb els monitors d'educació no formal de les diferents escoles pia de Catalunya.